Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Volt valaha valami gúny neved...

Volt valaha valami gúny neved az iskolában vagy valami beceneved? Ha igen, akkor mi?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 20:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%

nem vok dagi nem vok sovány se,de az osz.társam írt egy szerelmes levelet és úgy nevezett el,h hurkatöltő:D 1. óta az vok...

12/l

az osz.társam Lilla meg Lajos...

2010. okt. 29. 17:23
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Gúnynevet nem kaptam (egyrészt nem mertek adni, másrészt nem volt miért, harmadrészt az összes gyerek névkitalálóképessége az enyém lett, inkább én adok mindenkinek mindenféle hülye nevet :D), csak egy nevet kaptam, az is Szofi. Igazából senki se tudja, hogy miért (egy betűje sincs a nevemben), de a lányt, akitől kaptam, elneveztem Veronikának, az eredeti neve meg Réka. :D
2010. okt. 29. 18:33
 13/26 anonim ***** válasza:

Igen :D

Egyetlenegy volt 5.-ben. Nagy hullámos [tehát majdnem egyenes, de mégsem :D], hosszú hajam volt mindig is, levágattam rövidre a hajam, fölugrott, nagyon göndör volt. Persze, én hülye azt hittem, továbbra is hullámos lesz. De nem.

Így lett az a gúnynevem, hogy Soma, meg Soma Mama, de hál' istennek 6.-ra már leszoktak róla :)

Most 7.-es vagyok, és már elég hosszú azóta szerencsére a hajam, meg mostmár vasalom is :D

Ezenkívül soha nem volt semmi más, mert elég népszerű voltam előtte/utána :D

13,5/L

2010. okt. 29. 20:47
 14/26 anonim ***** válasza:
45%

Én a rock-suliban Putty vagyok, mert kitaláltam h a gitárom olyan hangot ad ha rosszul fogom az akkordot :D

A suliban pedig Biene-Maja vagy fiúk hívnak még cicának is.. fuhh azt utálom :P Meg néha popsztárnak is hívnak nem tom miért..

12,5/L

2010. okt. 29. 23:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem hála Istennek nincs, és nem is volt gúnynevem. A becenevem pedig nem különösen lényeges: Eszti
2010. okt. 30. 12:10
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

egy gúnynevem sincs hál' istennek:)

reginának hívnak.

soha,senki nem hív úgy:)

lányok reginek hívnak.

fiúk meg cicának, vagy cicusnak:)

15/L

2010. okt. 30. 12:55
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
nem nekem hanem az oszt.társamnak van egy érdekes beceneve: a vezetékneve kuklis és mi csak kukinak nevezzük XD
2010. okt. 30. 18:52
 18/26 anonim ***** válasza:
45%

Kacsa...Azért mert jól utánoztam donald kacsának a hangját :D

Egyik barátomat meg lisztézékenysége miatt Liasztnek hívják...ennyi :D

2010. nov. 1. 16:18
 19/26 anonim ***** válasza:
45%
Engem mindig a vezetéknevemen szòlitanak fiu vok de a lànyok néha le Gabiznak ami nem zavar meg haverom néha le Gabengozik(nem tom honnan jött) meg néha ha haverokkal hüjülünk akkor Joki(ejtsd: Dzsoki)
2010. nov. 5. 19:46
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Jah am 15/f vok ugyhogy ha jàr erre haver megismer!
2010. nov. 5. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!