Volt valaha valami gúny neved az iskolában vagy valami beceneved? Ha igen, akkor mi?
nem vok dagi nem vok sovány se,de az osz.társam írt egy szerelmes levelet és úgy nevezett el,h hurkatöltő:D 1. óta az vok...
12/l
az osz.társam Lilla meg Lajos...
Igen :D
Egyetlenegy volt 5.-ben. Nagy hullámos [tehát majdnem egyenes, de mégsem :D], hosszú hajam volt mindig is, levágattam rövidre a hajam, fölugrott, nagyon göndör volt. Persze, én hülye azt hittem, továbbra is hullámos lesz. De nem.
Így lett az a gúnynevem, hogy Soma, meg Soma Mama, de hál' istennek 6.-ra már leszoktak róla :)
Most 7.-es vagyok, és már elég hosszú azóta szerencsére a hajam, meg mostmár vasalom is :D
Ezenkívül soha nem volt semmi más, mert elég népszerű voltam előtte/utána :D
13,5/L
Én a rock-suliban Putty vagyok, mert kitaláltam h a gitárom olyan hangot ad ha rosszul fogom az akkordot :D
A suliban pedig Biene-Maja vagy fiúk hívnak még cicának is.. fuhh azt utálom :P Meg néha popsztárnak is hívnak nem tom miért..
12,5/L
egy gúnynevem sincs hál' istennek:)
reginának hívnak.
soha,senki nem hív úgy:)
lányok reginek hívnak.
fiúk meg cicának, vagy cicusnak:)
15/L
Kacsa...Azért mert jól utánoztam donald kacsának a hangját :D
Egyik barátomat meg lisztézékenysége miatt Liasztnek hívják...ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!