Hogyan mondjam el, már nem birok tovább "titkolózni"?
Szóval kaptam 3-ast kémiából és 1-est földrajzból. Kémiából azt még talán elbirom mondani, de azt nem tudom h az 1-est hogyan...ez úgy történt h röpdolgozatot írtunk és az osztály (8.osztály) 97%-nak 1-es lett. 2 embernek lett 5-ös a többinek 1-es. De, ha bármilyen rosszabb jegyet hozok haza akkor mindig mondom h másoknak is lett rossz, és akk azt mondják h őket más nem érdekel, csak én! Pedig ha tesóm így van, akkor neki aztmondják majd kijavítja. De, én vállaltam már pluszmunkát és kiselőadást is, meg a következő órán felelni is szeretnék! A kémiát már ki is javítottam mivel most írtunk dolgozatot!
14/L
Nem titkolhatod el életed végéig. Egyszer úgy is belekukkantanak az ellenőrződbe a tudtodon kívül. És amikor egy "értékes" pillanatot találnak, hogy kezdődhessen a veszekedés. Vagy ha nem így tudják meg, hát szülői értekezleten vagy a fogadó órán. Anyuka és apuka belenéz a naplóba, és hiába van a sok jó osztályzat, ha köztük van egy rosszabb.
Próbáld minél hamarabb elmondani! Jobbat teszel magadnak is vele, és próbálj törekedni a javításra. Aktív leszel órán, vagy megkéred a tanárodat, hogy hadd javíthass. Legyél érdeklődő típus! A tanárok nagyon szeretik az érdeklődő típusokat, és később majd felfigyelhet rád.
Akár azt mondja a tanár, hogy feleltek, akár nem, akár dolgozatot írtok, akár nem, készülj minden órára! Jobban fogod érezni magad a suliban is, és ha majd mondja a tanár, hogy röpdolgozat, hát örülhetsz, mert kellemes alkalmat kaptál a javításra...
Én így tennék... A szídásnál/büntetésnél pedig csak bátorságot kívánhatok. Rosszul fog esni, de túl kell esned rajta, ha nem máskor, hát most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!