Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el, már nem...

Hogyan mondjam el, már nem birok tovább "titkolózni"?

Figyelt kérdés

Szóval kaptam 3-ast kémiából és 1-est földrajzból. Kémiából azt még talán elbirom mondani, de azt nem tudom h az 1-est hogyan...ez úgy történt h röpdolgozatot írtunk és az osztály (8.osztály) 97%-nak 1-es lett. 2 embernek lett 5-ös a többinek 1-es. De, ha bármilyen rosszabb jegyet hozok haza akkor mindig mondom h másoknak is lett rossz, és akk azt mondják h őket más nem érdekel, csak én! Pedig ha tesóm így van, akkor neki aztmondják majd kijavítja. De, én vállaltam már pluszmunkát és kiselőadást is, meg a következő órán felelni is szeretnék! A kémiát már ki is javítottam mivel most írtunk dolgozatot!

14/L

2010. okt. 28. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fúúh megértelek..De sztem is javítsd ki és akkor mond el..Nekem tavaly volt olyan hogy kaptam 1-est irodalomból..és nem mondtam el..csak közbe ofő beszedte ellenőrzőt hétvégére és beírta a jegyeket..és ha akkor derül ki hogy van egy eggyesem akk jobban leleszek baszva..És egyszer éjjel nem birtam aludni mert folyamatosan kattogott az agyam ezen és olyan éjfél körül keltettem fel anyut és mondtam el...Nem örült annak hogy egyest kaptam meg annak se hogy felkeltettem...De utána tudtam aludni..
2010. okt. 29. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem titkolhatod el életed végéig. Egyszer úgy is belekukkantanak az ellenőrződbe a tudtodon kívül. És amikor egy "értékes" pillanatot találnak, hogy kezdődhessen a veszekedés. Vagy ha nem így tudják meg, hát szülői értekezleten vagy a fogadó órán. Anyuka és apuka belenéz a naplóba, és hiába van a sok jó osztályzat, ha köztük van egy rosszabb.

Próbáld minél hamarabb elmondani! Jobbat teszel magadnak is vele, és próbálj törekedni a javításra. Aktív leszel órán, vagy megkéred a tanárodat, hogy hadd javíthass. Legyél érdeklődő típus! A tanárok nagyon szeretik az érdeklődő típusokat, és később majd felfigyelhet rád.

Akár azt mondja a tanár, hogy feleltek, akár nem, akár dolgozatot írtok, akár nem, készülj minden órára! Jobban fogod érezni magad a suliban is, és ha majd mondja a tanár, hogy röpdolgozat, hát örülhetsz, mert kellemes alkalmat kaptál a javításra...

Én így tennék... A szídásnál/büntetésnél pedig csak bátorságot kívánhatok. Rosszul fog esni, de túl kell esned rajta, ha nem máskor, hát most...

2011. dec. 30. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!