Mit csináljak a neveletlen mostoha gyerekkel?
6 éve vagyunk együtt párommal, neki van egy 10 éves kislánya. Nagyon szerettem a gyerekeket de néha iszonyú nehéz a lánnyal.
Mindig a kedvében járok, viszem magammal boltba, programokra. Ha kell szabit veszek ki ha épp nincs ki vigyázzon rá.
Ami zavar hogy nagyon lekezelő. Szová teszi hogy beszéd hibám van, állandó jelleggel hülye gyereknek hív (igaz ez viccnek szánja de azért na) Most is el akartam vinni moziba, tanulok vele hétvégén mert nálunk szokot lenni. Mégis úgy beszél velem mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt. Az apja engedékeny, az anyja meg szerintem örül ha így beszél velem.
Olyat mondot neki régen hogy az apukája már nem szereti hanem most már én vagyok neki a legfontosabb.
Így is elég nehéz nekem is. Párom ér féleségül nem akar venni de még közös családot sem akar. Úgy érzem ez a kapcsolat nem éri meg ilyen áldozatok mellet. Pedig szerete a párom ezért tartok még ki.
"Amit kerestem abból a házra illetve a kislányra költötem."
Te tényleg ritka fogyatékos vagy
Téged még a gyerek is lehülyéz. 10 évesen annyira okos hogy lejött neki mekkora idióta vagy.
Gondolkozz el ezen, egy 10 éves okosabb, értelmesebb nálad.
Bocs, de kiirsz ide valamit, gondolom oszinte valaszokat varsz, nem babusgatast. Nem beszoltunk, csak probaltuk felnyitni a szemed.
Szedjuk ossze:
-6 ev utan semmi komolyabb lepes
-a pali gyereke ugy beszel veled mint a kapcaronggyal
-a pali ezt hagyja neki
-a gyerek anyja is
-mindezek ellenere te kinyalod mindenki segget
Tehat akkor meg egyszer. Szerinted a parod tisztel, becsul, szeret teged? Ez mind annak a jele? Mert szerintunk krvara szarba se vagy nezve. Az keves, ha te szereted, bar nem tudm ilyen jellemtelen fergen mit tudsz szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!