Hány éves kortól engednétek a lányotoknak a hajfestést?
15 éves lányom világos szőke haját akarja befesteni vörösre.
Ti megengednétek?
Igaz még kicsi a lányom, nem aktuális.
12évesen már engedném kb.
Én 31vagyok, 8.as koromban lettem barnából rikító tűzvörös, 9.től fekete középsulis ballagásig. Utána lila.
Kb 5 éve van, hogy nem festem.
Házilag volt mindig festve, nem volt csúnya, nem is károsodott a hajam.
Bárhány. Nem rugózok egy színen.
Főleg, hogy az enyém is festett (barna -> barna/vörös), és az anyámé is (fekete/ősz -> fekete). Ő régebb óta festi, mint ahogy én megszülettem...
A vörös az nagyon nehezen megy ki a hajból, ráadásul csúnyán kopik, és gyorsan. Hogy szép legyen, keresni kell egy normális fodrászt, aki minőségi termékekkel dolgozik. Na, ez nem két ft.
De, ha annyira akarja, inkább ez, mint a dobozos a drogériákból...
16-os épp ezt akartan írni én is. Mennyire szomorú, hogy egy fodrászt nem hajlandóak állni a gyereknek. Nem a gyerek akart megszületni, az én dolgom hogy mindent megadjak neki, amíg kell, persze ésszerű kereteken belül. Ezek a szülők azok, akiknél a szülinapi ajándék a kinőtt cipő helyett egy új. És örüljön, hogy kapott...
A kérdésre válaszolva, nekem nyolcadikban már szőke hajam volt, 5 évig voltam szőke, azóta, 10 éve nem festen a hajam, mert rájöttem, hogy sokkal jobb, ha egészséges a hajam és azóta a fenekemig ér. De ehhez kellett az, hogy kipróbálhassam, megengedjék, hogy keressem a saját stílusom. Szinte minden h*lyeségemet engedték, támogatták, voltam punk is, aztán gyorsan lefutott és teljesen normális felnőtt, anya lettem. Én is hagyni fogom, hogy kipróbáljon új dolgokat, stílusokat a lányom.
A haj megnő, lenő, újra festhető, ha megfelelő kezekben van, gond nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!