Szülők, ti engednétek a 16éves lányotoknak, hogy szürkére vagy szőkére festesse a haját? 16/l
Figyelt kérdés
Anyukám szerint,a szőke az ami nagyon roncsolja a hajat,volt már sokszor festve a hajam de most ez a kettő ami nagyon tetszik,a szürkéről pedig az a véleménye,hogy öreges.Szerintetek?2016. aug. 27. 16:10
2/26 A kérdező kommentje:
Most barna.
2016. aug. 27. 16:15
3/26 anonim válasza:
Szürkére semmiképp sem engedném, szőkére sem szívesen. Minek tennéd tönkre ilyen fiatalon a hajad? Én is mindig platinaszőke hajra vágytam, volt is olyan, de a fele hajam kihullott az alatt a pár hónap alatt.
5/26 anonim válasza:
Már meg ne sértődj, de ez borzasztó, én a szőkére szavazok, vagy hagyjad meg barnának.
6/26 anonim válasza:
Fesd kekre vagy zöldre az mindenkeppen sz*xi
7/26 anonim válasza:
ez csúnya.. és az iskolában mit szólnának?
8/26 anonim válasza:
Engedném, bár valóban nem tesz neki jót.
Én is kipróbáltam annak idején.
Tényleg jobb minőségű a hajam, mióta barnás árnyalatokat használok, de a szőkítés sem okozott visszafordíthatatlan károkat.
9/26 anonim válasza:
Én a szürkét is engedném. Bár nem tetszik, de mikor próbáljon ki ilyen őrült színeket, ha nem tiniként?
10/26 anonim válasza:
ismerek egy 14 éves szürke hajjal és ronda 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!