Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti engednétek a...

Szülők, ti engednétek a 16éves lányotoknak, hogy szürkére vagy szőkére festesse a haját? 16/l

Figyelt kérdés
Anyukám szerint,a szőke az ami nagyon roncsolja a hajat,volt már sokszor festve a hajam de most ez a kettő ami nagyon tetszik,a szürkéről pedig az a véleménye,hogy öreges.Szerintetek?

2016. aug. 27. 16:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%

Mivel már rég voltam 16 éves, így tapasztalatból tudom, hogy a szürke és a szőke hajfesték is baromira roncsolja a hajat. Nem 17 évesen fogod megérezni a kárát, hanem 30-40-50 évesen.

Én a szürkét mert most ez a divat, nem engedném meg, ráadásul a suli sem díjazná. A szőke meg sok embernek nem áll jól, de ha szőkét akar akkor inkább melír.

2016. aug. 27. 16:27
 12/26 A kérdező kommentje:
[link] Ilyesmire gondoltam😊volt már melírozva a hajam😊
2016. aug. 27. 16:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szülő, de ha lesz majd gyerekem 16 évesen felőlem olyanra festi a haját amilyenre akarja. Ma már létezik olaplex is, egy hozzáértő fodrász meg amúgy is le tudja szőkíteni anélkül hogy tönkretenné a hajad. A szürke meg amúgy is hamar kikopik, ha esetleg nem állna jól.
2016. aug. 27. 16:41
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
16 évesen röhejes a szürke haj, főleg gyerek fejjel. Szőke inkább.
2016. aug. 27. 16:45
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Csak fodrásszal... mondom ezt 15 év hajfestési múlttal..
2016. aug. 27. 16:46
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Apám engedte, hogy festessem a hajam.

Nem bántam meg. Sötét barnából 4.próbálkozásra sikerült a jeges-ezüstös szőke hatás. Nem bántam meg. Nagyon tetszik, és a környezetemnek is.

16/F

2016. aug. 27. 16:52
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem édesanyám kapható volt mindenre ami extrém terv volt :D nekem nem roncsolta egy kicsit sem a szökités a hajamat (mondhatni fehér szine volt ) .. pedig az enyém volt már rengeteg szinü ( pink, fekete , barna ,vörös stb .. ) szürkére én sem nagyon szavaznék .. öregiti az embert és ráadásul ha nem kreol vagy állandoan szoliztatott böröd van ugy fogsz kinézni vele mint ha épp most léptél volna ki valamelyik zombis filmböl ..
2016. aug. 27. 16:54
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Először arra gondoltam, hogy a szürkét tuti nem engedném, de aztán rájöttem, hogy ennyi idősen nekem kék-zöld hajam volt, és tarajam :D És anyám sem szólt rá semmit, azt mondta, az én bajom, ha kiröhögnek.

Végül is jogos, úgyhogy ha majd ennyi idősek lesznek a gyerekeim, ezt észben tartom,és olyanra festik, amilyenre akarják, végül is az csak haj. Átfesteni sem nagy kunszt, ha mégsem tetszik, ha meg nagyon olyan, hát majd lenő, addig meg viselje csak el :)

2016. aug. 27. 17:00
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
16 évesen már igen, hagynám, de elmesélném a hátrányokat is, mert van sok. Nekem mindenféle színű hajam volt ennyi idősen, nem lenne korrekt erkölcs csőszt játszanom hajszinek terén.
2016. aug. 27. 17:07
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Az én lányom 14 éves,most lesz 8.-os,mihelyt végez kékre festeti a haját.Én már most is megengedném,de az iskola szabályzata tiltja a hajfestést/általános iskola/.Most a fél oldala le van borotválva,ez tetszik neki a tanárok meg nem szólhatnak mert ugye a szabályzat csak a festést tiltja.Nem szólok bele ilyen dolgokba,az ő haja,mikor próbálgasson ha nem most?Nekem is volt már mindenféle színű,beleértve kéket,zöldet,pirosat akinek nem tetszik,nem néz oda.Most is megyek majd a fodrászhoz,fekete lesz,fehér és kék csíkokkal.
2016. aug. 27. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!