Szülők, ti engednétek a 16éves lányotoknak, hogy szürkére vagy szőkére festesse a haját? 16/l
Az a baj szürke színű hajjal mint fehér színű hajjal.
Például:Valakinek jól áll fehér haj sőt még fiatalos lesz.Másnak nagyon öregit fehér haj.Vagy fehér hajjal ugy néz ki mintha gagyi fehér paróka lenne rajta.
Szőkével meg az baj: ismerek szőkére festet hajú nők akik több éves folyamatos szőkés hajfestéssel kevesebb haja lett,nagyon hullik a haja.
Én először 15 évesen festettem be a szőke hajam sötétbarnára. Minden szép és jó volt. Nagyon jól állt nekem mások szerint is a sötét hajszín.
A festés után 3-4 hónapra tincsekben kezdett hullani a hajam és iszonyat tönkre ment a minősége is. Száraz,töredezett. Egyszóval rémálom lett az egykor gyönyörű, fényes hajam.
Még most is hullik lassan 2 évre rá. :( Alig van hajam.
Mindezek ellenére ha majd egyszer lesz lányom, nem tiltanám a hajfestéstől de felhívnám a figyelmét a káros következményekre. Ja, és elmesélném,hogy a drága édesanyja hogy járt. :) Ha ezek után is vállalja akkor oké. Nem szólnék bele.
17/L
Én engedném, de felhívnám a figyelmét arra, hogy az apja kopasz és az én hajam se nagyon tolerálja a festéket, szóval a génjeink alapján nem biztos, hogy jó ötlet. :D
De mivel mindketten festettük a hajunkat régen nem érezném fairnek eltiltani tőle.
Megengedném. Nekem is volt minden színű már
Arra figyelj, hogy szerintem az a szürke amit linkeltél, szerintem csak a kék szeműeknek áll jól. Ha sötét a szemed, akkor valami lilás árnyalatot csempésztess bele a fodrásszal.Mondjuk a tövénél lilás és pár vastagabb tincs az egyik oldalra. Másképp fakó lesz a bőröd és nagyon öregíteni fog. Nekem kimondottan tetszik a szürke. Kismama vagyok, talán ha a pici megszületik utána én is bevállalnám.:-) Bár szerintem ez kimondottan a fiatal tini lányoknak áll jól ..max olyan 25-27 éves korig
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!