Hány éves kortól engednétek a lányotoknak a hajfestést?
Bármikor. Csak egy szín, ami még teljesen magától is lenő egy idő után.
A kislányok fülének kilyukasztása csecsemőkorban azért nagyobb és maradandóbb művelet. Főleg, hogy azt az érintett nem is kérte, ellenben a hajfestéssel.
Bírom az embereket. Kilövetik a gyerek fülét, amikor még ellenkezni se tud, pedig az tulajdonképp egy piercing, s egy idő után a lyuk már MARADANDÓ lesz, de ezzel nincsen baj, mert ez a szokás.
De egy hajfestést életkorhoz kötnek, mert csak.
Konkrétan mi is a baj a hajfestékkel? Már nem a középkorban vagyunk, ahol ólommérgezést kap tőle.
Kimosható festékkel nyáron akármikor, ha nem tiltja az iskola szabályzata, akkor felőlem év közben is lehet. Tartóssal 16+.
Fülét csak akkor lövettük, amikor már ő kérte, nekem morbid egy kisbabát felnőtt kiegészítővel (lásd: fülbevaló) látni.
Lányom 15. 2 éve festi.
Én 30 vagyok, 8.as korom óra festve van a hajam.
6# vagyok
Mielőtt elolvasta.elküldtem 🤦♀️40 vagyok.
Szep is lenne 10évet letagadni 😅
Az én lányom vallásos iskolába jár és biztos nem lesz festett haja középiskola előtt.
Spray van itthon, nyári szünetben volt fújva sokszor a haja, ez kb magától is lekopik estig..
Ha az iskola engedné, lehetséges, hogy 12-13 évesen engednék 1-2 árnyalat különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!