Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy fesse a haját suliidőben?
Én nem engedném. Rá is van írva a hajfestékekre, hogy csak 16 éven felüliek használhatják.
Én csak ekkortól engedném. De inkább csak 17-től, hadd érjen meg rá teljesen az immunrendszere.
Extrémre nem, mert abba úgyis belekötne más és különben is, iskolába minek? Ha buliba akar vad színt, használjon sprayt.
Normálisat miért ne, ha nagyon akar? Azért lehetőleg a saját hajához passzolót, amit nem kell sűrűn festeni, mert az szerintem sem jó a hajnak. De amit én szoktam, hogy maximum évi egyszer bordóra festem... Annyi azért szerintem belefér, ha annyira igazán fontos neki. Nekem feldobja az első pár hónapomat :D
Attól függ:
- Ha prolik vagytok, mint az ide kommentelők jelentős része, akkor nyugodtan fesd be akárhány évesen akármilyenre, úgyse lesz belőled semmi, tehát teljesen mindegy, mennyire járatod le magad a tanárok előtt. Az sem gond, ha elpusztítja a hajad, mert egy proli 40 éves korára úgyis kiégett 60-asnak néz ki.
- Ha normális, értelmiségi családról beszélünk, akkor középiskolás korig nem igazán engedném, vagy max. természetes színre. De tényleg nem érdemes már ilyen fiatalon tönkretenni a hajat. Nekem a szőke hajfestéktől a fele kihullott, de legalább 25 évesen, nem 15...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!