Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy fesse a haját suliidőben?

Figyelt kérdés
Extrém, vagy naturál színre. Mindkét esetben érdekel a válasz :)

2017. szept. 16. 22:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%
Normális szülő nem engedné.
2017. szept. 17. 01:56
 12/34 anonim ***** válasza:
57%

Nekem fodrász fetette világos-barna ombre-re

Nem sokár hamvas világos barna lesz az egész.

Ja,és nem vagyunk prolik 😂

14/l

2017. szept. 17. 03:42
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
*sokára
2017. szept. 17. 03:43
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is 15 éves korom óta van festve, csak barna árnyalatok..25 éves koromra eljutottam oda, hogy rettentően hullik a hajam. Pedig az eltelt 10évben sem volt festve állandóan. Saját kárán tanul az ember..
2017. szept. 17. 04:56
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Hat, nalam nem volt kerdes.

Egyszercsak kollegiumbol lila hajjal allitottam be. :D

Sajat karomon tanultam meg, hogy nem jo extrem szineket kenni, mert ket-harom mosas utan mar nem volt az igazi. Plusz usztam es a kloros viz kiszivta.

Anyu konkretan kirohogott, hogy "majd megtudod, lanyom"

Kesobb elmeselte, hogy az o hulyesege a dauer volt. Dus, vastagszalu hajunk van, es o olyan lett tole, mint egy mikrofon. :D mutatott fotot is.

Biztos vagyok benne, hogy a lanyaimnak is meglesz a maguk baromsaga, de mikor csinaljak? Kamaszkori lazadas kozepen, vagy felnottkent?

Szvsz a kamaszkor pont erre van.

2017. szept. 17. 08:55
 16/34 anonim válasza:
57%

Először most nyáron lett festve a hajam, szőkés lett a vége (ombre), végül nyár végén úgy láttuk anyával, hogy a sötétebb haj jobban áll, ezért befestette rézvörösre az egész hajam.

Őszintén szólva, anya mindig megdicséri, milyen szép lett, abszolút támogatott benne. Egy kikötése volt, hogy a suliban elfogadják, szerencsére még a tanárok is megdicsérték.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nekem kétszer is meg lett engedve az ideális hajszín kiválasztása előtt, anya elég lazán kezelte ezt szerencsére.

14/L

2017. szept. 17. 09:32
 17/34 Metionin ***** válasza:
55%
16 éves kortól engedném, mert az alatt nem ajánlott a hajfesték. Bele is van írva. Nekem is 16 évesen lett befestve (az egész) mert a fodrász ennyi évesen vállalta el, hamarabb nem. Az extrém színekről lebeszélném amíg még sulis, mert a legtöbb helyen tiltja a házirend, én is kibírtam 19 éves koromig amíg végre kék lehetett a hajam.
2017. szept. 17. 14:06
 18/34 anonim ***** válasza:
37%

Extrémre NEM. A mi sulinkban például felfüggesztenek/kicsapnak érte. Az is nagy baj, hogy irtóra roncsolják a hajat az ilyenek, szóval ez is egy nagy érv ellene... Pár hét múlva, amikor kikopik/nem tetszik már visszasírod a régi hajad, de akkor már késő.

Naturált nem ellenzem, nekem is 15 évesen lett először festve a hajam szőkésbarnából szép szőkére. Azóta voltam már fekete is, szóval jól gondold meg. Én pár hete sírtam vissza a régi hajam. :)

2017. szept. 17. 14:37
 19/34 anonim ***** válasza:
25%
nem.. 15 éves .. TIZENÖT TIZZENNÖÖÖÖÖÖÖÖÖT.. minek neki hajfesték? talán őszül , vagy hullik a haja? ne szórakozzunk már..
2017. szept. 18. 19:25
 20/34 anonim válasza:
27%
Nekem 12 éves korom óta zöld-ombrés a hajam 13/L
2017. szept. 18. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!