Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy fesse a haját suliidőben?

Figyelt kérdés
Extrém, vagy naturál színre. Mindkét esetben érdekel a válasz :)

2017. szept. 16. 22:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%

Így van, le kell pontozni azt akinek a véleménye nem egyezik a milyenkel... Komolyan, egy ilyen kérdésre miért csak kifejezetten tiltó válasz születhetne?

Vannak módszerek amik nem annyira károsítják a hajat, például ha nem a gyökerektől fessük. Egyébként létezik fodrász, meg lehet kérdezni mennyire ajánlja, és hogyan.

2017. szept. 19. 09:19
 22/34 anonim ***** válasza:
34%

Na, most engem meggyőztél részben, előző válaszadó.

Most módosítom a véleményem, az ombre hajfestést engedném 15 évesnek is, hiszen ekkor csak a haj alja van befestve, bőrrel nem érintkezik a festék.

Amikor a tövektől van festve, azt csak 16-17-től továbbra is.

Extrém színt csak 18 éves korától választhatna.

2017. szept. 19. 23:41
 23/34 anonim ***** válasza:
23%

Megengedném,egyelőre naturál szinre.

Aztán 18 évesen extrémre :D

2017. szept. 20. 17:58
 24/34 anonim ***** válasza:

A naturált engedném, de mindenképp fodrász csinálja, jó minőségű festékkel.

Az extrémen elgondolkodnék. Ha kevésbé durva, pl. pár lilás melír csík, az mehetne. Ha durvábbat szeretne, pl neon zöld tarajat, akkor azt mondanám, beszéljük át fél-1 év múlva. Ha még mindig szeretné, megkérdezném a suliban. Ha ott is ok, akkor engedném azt is. De előtte felhívnám rá a figyelmét, hogy macerás és hosszú idő vissza csinálni. Továbbá a havi- 2 havi rendszeres fodrászt minimum felesben fizetnénk, de inkább ő maga a zsebpénzéből.

2017. szept. 22. 11:56
 25/34 anonim ***** válasza:
24%
nem! a tartós festéket 16-18 éves kortól lehet használni de én inkább 18-tol ajánlom elég káros amúgyis.
2017. okt. 3. 14:07
 26/34 anonim ***** válasza:
40%

persze miért ne.

extrém színre nem engedném...se suli időbe se máskor. van ahol nemis engedik. de normális szinre miért ne :)

2017. okt. 3. 15:55
 27/34 anonim ***** válasza:
Naturált engednék suliidőben. Extrémet csak nyáron, legalábbis először... ha nem unja meg, és szépen ápolja, akkor akár suliidőben is, ha a házirend nem tiltja.
2017. okt. 3. 15:58
 28/34 anonim ***** válasza:
Valami normális, hozzáillő naturálra maximum, engem liberálisan neveltek, és valószínűleg megengednék nekem is, de nem vágyom rá. Szerintem semmi értelme 15 évesen festeni, mondom ezt úgy, hogy én is annyi vagyok, az osztálytársaim között van egy csaj, aki tavaly (meg hát most is, szerintem minden évben egyre gázabb lesz) nagyon sok féle színre befestette, nem hiszem, hogy jót tett a hajának. Meg ugye ha teljesen elüt a festett színtől az eredeti hajszín, a lenövés is nagyon feltűnő, aztán festheti be azt megint, ami szintén nem...
2017. okt. 3. 18:05
 29/34 anonim ***** válasza:

Normális keretek között igen. Rondára, izléstelenre nem. A nagyobb lányom 13 volt, mikor úgy jött haza, hogy be volt melírozva. Nem kérdezett meg, elég nagy szabadságot biztosítottam neki minden téren, és nem bántam meg. Mindig osztályelső volt és gimiben országos versenyt is nyert annak ellenére, hogy 4-5 év alatt az összes (normális) hajszínt kipróbálta. Nem ez alapján ítélték meg a tanárok...:)

Az tény, hogy tönkrement a haja, de legalább most 20 évesen már megunta a festegetést és szeretni a természetes hajszínét, nem is akarja már festeni, amíg nem “muszáj”. Magának kellett megtapasztalnia, hogy fölösleges macera, nem lett volna értelme tiltani.

Kisebbik lányom soha nem is akarta festeni, pedig tudta, hogy megtehetné. Már ő is 18.

2017. okt. 3. 19:46
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát, én azt hiszem, fölvázolnám neki a festékeknek esetleges hajra vonatkozó nem jó hatásait, amennyiben vannak; előtte utána néznék; szóval aztán felvázolnám a gyereknek, és ha még így is akarja nagyon, akkor döntsön ő. Amúgy nemtom.
2017. okt. 3. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!