Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy fesse a haját suliidőben?

Figyelt kérdés
Extrém, vagy naturál színre. Mindkét esetben érdekel a válasz :)

2017. szept. 16. 22:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
önkifejezés,ha nem élheti meg önmagát, lehet,hogy csökkenni fog az önbizalma; pl nagyon tetszik neki, hogy pl a Szellinek milyen szép szőke haja van, és szomorú lesz, frusztrálja, hogy őneki meg nem lehet olyan szép, és biztos ezért pl hátrányból indul a fiúknál. Esetleg ha pl olyan módon göndörödik a haja, hogy kócosnak tűnik, szóval oldalt pl nedves levegő hatására mert hideg van, párás idő/ tesizik, megizzad, el kezd göndörödni, és kócos lesz a hatása, igénytelennek is nézhetik őt. Hogyha olyan típusú a haja. Szóval az önértékelése, tökéletes önbizalma elérése/ akár megtartása érdekében pl érthető a hajfestés iránti szándéka, vágya a gyereknek.
2017. okt. 3. 21:51
 32/34 Kreatav válasza:
50%
Egy gyereknek engedni kell a szabadságot de persze bizonyos határokon belül...ha mondjuk nem olyan erős színekre festi a haját akkor rendben van. Ha ilyen kissem áldozatokat nem teszel meg akkor úgy érzi h gátova van és az anya lánya bizalom csökken... amúgy meg a felelősége is nagyobb lesz mert ő akarta magának, és ha elrontotta a haját legközelebb előtte meggondolja mit csinál.:)
2017. okt. 12. 21:59
 33/34 anonim ***** válasza:
77%

Extrémet attól függ, mit értünk ez alatt. Láttam már szép mély pirosat, ami tetszett. Láttam már kéket, ami szintén kellemes volt, ellenben találkoztam már ocsmány lilával is.

A suli házirendjét is ismerni kell hozzá, ne emiatt nézzék ki maguknak a tanárok.

Naturálra persze. Én 14 éves voltam, mikor barnából lettem fekete, azóta voltam egyszer már vörös, most meg sötétbarna/feketés. Nekem abszolút nem roncsolta a hajam, hozzátéve, hogy nagyon sok, nagyon vastag hajam van, családi örökség. Inkább lehetne ennél jóval kevesebb, annak örülnék. :D Ahogy az is örökség, hogy már őszülök. Édesanyám is huszonhárom/négy évesen őszült; én is. Így inkább szükségét érzem. Azzal tisztában kell lenni, hogy milyen lenne a lányom haja; valakinek nem bírja, valakinek tönkreteszi a festék. Ezt jó lenne fodrásztól megtudni, de amúgy, persze. :-) 24/N

2017. okt. 12. 23:14
 34/34 anonim ***** válasza:
én meg sem kérdeztem a szüleimtől xd
2018. jún. 21. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!