Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy fesse a haját suliidőben?
Extrémet attól függ, mit értünk ez alatt. Láttam már szép mély pirosat, ami tetszett. Láttam már kéket, ami szintén kellemes volt, ellenben találkoztam már ocsmány lilával is.
A suli házirendjét is ismerni kell hozzá, ne emiatt nézzék ki maguknak a tanárok.
Naturálra persze. Én 14 éves voltam, mikor barnából lettem fekete, azóta voltam egyszer már vörös, most meg sötétbarna/feketés. Nekem abszolút nem roncsolta a hajam, hozzátéve, hogy nagyon sok, nagyon vastag hajam van, családi örökség. Inkább lehetne ennél jóval kevesebb, annak örülnék. :D Ahogy az is örökség, hogy már őszülök. Édesanyám is huszonhárom/négy évesen őszült; én is. Így inkább szükségét érzem. Azzal tisztában kell lenni, hogy milyen lenne a lányom haja; valakinek nem bírja, valakinek tönkreteszi a festék. Ezt jó lenne fodrásztól megtudni, de amúgy, persze. :-) 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!