Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elvált szülők gyerekei!...

Elvált szülők gyerekei! (15-18 évesek) Ti milyen sűrün mentek a szülőtökhöz akitől külön éltek?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, akik jóban vannak a szülővel, akitől külön éltek.Milyen sűrűn mentek, és az alkalmakat ki határozza meg?
2010. okt. 24. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden nap találkozunk egy társasházban lakunk, csak mi anyával az ötödiken, apa meg a negyediken. Pár órára, félórára felugrik, ha nem nagyon fáradt és én sem vagyok az és nincs nagyon sok lecke, vagy nincs bármi más.
2010. okt. 24. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

16 éves fiú vagyok. Szüleim sem annyira bírják egymást, és fogalmam sincsen, hogy hogyan vannak megegyezve. Apummal élek, és minden hétvégén anyunál ebédelek. De egyébként hétköznap majdnem mindennap megyek, már csak azért is, mert a sok tanulástól kicsit kiszabadulhatok :) Igazából elég idiótának nézhetnek az emberek, amikor télen a hóban is biciklizek :D De nem baj. Szóval majdnem minden nap egy-két órára átmegyek, beszélgetünk, eszegetek, aztán haza. Nincs probléma :)

2010. okt. 24. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
15 éves lány vagyok. Mamáméknál lakom (tesóm meg anyunál) apuhoz havonta egyszer-kétszer megyek. (nem vagyunk nagyon jóban..)
2010. okt. 24. 21:16
 14/15 petrus (: ***** válasza:
100%
ugyan az én szüleim nem váltak el, de barátnőm szülei külön élnek. édesanyjával lakik barátnőm és a féltesója. minden második hétvégén édesapjánál van, legalább 1 nap. jó viszonyba van anyukájával és apukájával is :)
2010. okt. 24. 23:48
 15/15 anonim válasza:

szia :)

hát, az én helyzetem kissé bonyolultabb... bár mégcsak 13 vagyok, 7 éve váltak el a szüleim, szóval eléggé rutinos vagyok. nálunk anyukám talált magának mást, és mivel eléggé apás típus vagyok, ezért 1 hétig anyumnál vagyok aztán 1 hétig apumnál. néha nagyon elegem van belőle, de így leglább mindkettőjükkel ugyanannyit vagyok. modern és szokatlan módszer, de nem megoldhatatlan...és mindenképp figyeljetek arra, hogy mit szeretne a gyerek, mert az én esetemben volt rá példa h az egyik szülőmet nem érdekelte hogy mit szerettem volna...de nem panaszkodom, ez a rendszer megfelel :))

2010. nov. 11. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!