Elvált szülők gyerekei! (15-18 évesek) Ti milyen sűrün mentek a szülőtökhöz akitől külön éltek?
Az én szüleim nem váltak el, a barátnőm szülei viszont igen, ezt le tudom írni:
Előzetes megegyezés után minden második hétvégét a testvérével apukánál töltenek, illetve minden második évben a karácsonyok, szilveszterek is apukánál vannak.
Az anyjuknál laknak, de ennek ellenére az apjukat jobban kedvelik. Sajnos a szülők gyűlölik egymást, ennek ellenére maximálisan tiszteletben tartják azt az időt amikor a másikuk van a gyerekekkel.
Tehát ha nincs kedved menni, vagy épp beteg vagy és nem mégy, akkor apukád megrti, éa nem erőszakoskodik?
Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
Igen, ha nincs kedvem menni, vagy beteg vagyok, nem muszáj. Ez csak 1x fordult elő, valamiért nagyon nem akartam menni, de sajnos hazudnom kellett, mert apa nem értett volna meg. :'(
Ja amúgy bocsi, hogy válaszoltam, mert én még bőven nem vagyok 15, 11 vagyok, de ugyanúgy van minden a 14 és a 17 (és fél) éves bátyáimmal is.
hát akkor megyek mikor akarok.Meg van egyezve,hogy minden második hétvégén,de nem jön össze mindig úgy.
Van olyan,hogy születésnap van,akkor ott vagyok,ahol van.Meg ilyesmi.Vagy akár csak barátaimmal akarok lenni pont.
De előfordul,hogy egymás után kétszer megyek apához.
Megérti,nem haragszik.Mondta is,hogy jobban örül annak,mikor magamtol akarok menni,nem mert muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!