Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elvált szülők gyerekei!...

Elvált szülők gyerekei! (15-18 évesek) Ti milyen sűrün mentek a szülőtökhöz akitől külön éltek?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, akik jóban vannak a szülővel, akitől külön éltek.Milyen sűrűn mentek, és az alkalmakat ki határozza meg?
2010. okt. 24. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim nem váltak el, a barátnőm szülei viszont igen, ezt le tudom írni:

Előzetes megegyezés után minden második hétvégét a testvérével apukánál töltenek, illetve minden második évben a karácsonyok, szilveszterek is apukánál vannak.

Az anyjuknál laknak, de ennek ellenére az apjukat jobban kedvelik. Sajnos a szülők gyűlölik egymást, ennek ellenére maximálisan tiszteletben tartják azt az időt amikor a másikuk van a gyerekekkel.

2010. okt. 24. 11:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámmal élek és minden 2. hétvégét apukámnál töltök, a nyári szünet felét, és a szünetek felét (vagy nagyobb részét). Az alkalmakat senki se határozza meg, azt is megtehetjük, hogy nem megyünk.
2010. okt. 24. 12:04
 3/15 A kérdező kommentje:

Tehát ha nincs kedved menni, vagy épp beteg vagy és nem mégy, akkor apukád megrti, éa nem erőszakoskodik?

Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

2010. okt. 24. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha nincs kedvem menni, vagy beteg vagyok, nem muszáj. Ez csak 1x fordult elő, valamiért nagyon nem akartam menni, de sajnos hazudnom kellett, mert apa nem értett volna meg. :'(

Ja amúgy bocsi, hogy válaszoltam, mert én még bőven nem vagyok 15, 11 vagyok, de ugyanúgy van minden a 14 és a 17 (és fél) éves bátyáimmal is.

2010. okt. 24. 13:08
 5/15 A kérdező kommentje:
:D
2010. okt. 24. 14:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor megyek mikor akarok.Meg van egyezve,hogy minden második hétvégén,de nem jön össze mindig úgy.

Van olyan,hogy születésnap van,akkor ott vagyok,ahol van.Meg ilyesmi.Vagy akár csak barátaimmal akarok lenni pont.

De előfordul,hogy egymás után kétszer megyek apához.

Megérti,nem haragszik.Mondta is,hogy jobban örül annak,mikor magamtol akarok menni,nem mert muszáj.

2010. okt. 24. 15:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt 15/L
2010. okt. 24. 15:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. okt. 24. 15:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
15 éves lány vagyok. Van egy húgom aki anyuval él a nagymamámnál. Én apuval élek a másik nagymamámnál. Itt vagyok többet, mert itt nőttem fel, ide köt minden más kivéve a család. Szívesen laknék anyuval, de nem is miatta hanem tesóm miatt. Szóval nálunk nincs meghatározva ki hogyan mikor kinél van, ha kedvünk van megyünk ha nem nem. Iskola időbe szoktam menni anyuhoz kajálni suli után. A tesóm meg péntek szombat vasárnap szokott nálunk lenni. De ez is változó.
2010. okt. 24. 16:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ez ugy van, hogy edesapam latogat meg, amikor kedve/ideje van. Amugy par naponta felhiv...Na meg szulinap/nevnap/karacsonykor is jon.En nem igazan jarok hozza, inkabb nyaron egy hetvegere(max) Amugy jo kapcsolatunk van, tehat nincs nagy gond
2010. okt. 24. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!