Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akinek több mint 10 év van a...

Akinek több mint 10 év van a gyerekei között?!

Figyelt kérdés

Nem volt féltékenység?Én már nem tudtam elmenni a lányommal pl plázába (akkor volt 13 és mindig elmentünk havonta 2x-3x)

mert a kicsi éhes,pelenkát kell cserélni..hisztis,álmos..és ez a lányomnak rossz.Nálatok mi volt a helyzet?

36/N

2010. júl. 27. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk csak 6 év van,de én is féltékeny szoktam lenni a tesomra..
2010. júl. 27. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

köztem és az öcsém között 14 év van...ja és plusz még 3 tesó.Soha nem voltunk féltékenyek az öcsénkre, inkább élveztük, hogy "babázhatunk":)

Ha elmentünk valahova, jött ő is, megoldottuk...ha meg kettesben akartam beszélni anyuval, ott volt az idő,mikor a "kicsik" már aludtak...nálunk ez nem jelentett gondot.

2010. júl. 27. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a 2 fiam közt 12 év van, a nagyobbik már nem lakik velünk, de a kicsit soha nem hajlandó a nevén szólítani, csak egy gúnyos becenéven amit Ő talált ki. Sokat mondogatja neki, hogy anya kedvenc kicsi fia. Hiába mondom neki, hogy 12 évig csak Ő volt egyedül első gyerekként. Meg az a baja, ha veszek a kisebbiknek valamit és neki nem, egyébként a kicsi már 15 éves, a nagynak már 2 gyermeke van, és mégis. A féltékenységen az idő sem segít.
2010. júl. 27. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A kicsit addig nem tudod "lepasszolni" ?
2010. júl. 27. 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
a kicsi már 3, régen se maradt meg senkivel,de most meg főleg..ha megyünk vásárolni akkor ő 1-2 órán belül megunja,hisztizik.ráadásul vele moziba se lehet menni.apuka a cégnél van,nagyon sokat dolgozik.mamák nem jöhetnek szóba.
2010. júl. 27. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A nagyfiam 13éves a kislányom most 24.-én töltötte az elsö évét! Nálunk tökéletes a helyzet,a fiam imádja a hugit.Rengeteget segit,vigyáz rá és még pelenkát is cserél neki ha kell.Mi együtt szoktunk menni vásárolni és soha nem volt gondunk eddig,söt az idén a nyaralás is kimarad és nem csinál belöle gondot a fiam.majd jövöre már könnyebb lesz a picivel.Külföldre indultunk volna!Egyébként én is 36éves vagyok!

Minden jót kívánok nektek és sok sok türelmet a gyerekekhez.További szép estét!:)

2010. júl. 27. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6 gyerekem van. Egy 20 éves nagyfiam és 5 lány. A lányok 19, 16, 14, 8, 9 évesek és senki se volt féltékeny, amikor megszületettz utolsó is. Sőt, sose voltak féltékenyek, mindig örültek a kistesónak. :)
2010. júl. 31. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!