Akinek 21 hónap van a gyerekei között, hogyan oldja meg az altatást, etetést?
A lányom 14 hónapos, én 8 hetes terhes, 1 gyerekszobánk van, és kicsit aggódok.
A lányom már 2 hetes korától a saját szobájában aludt, amit most persze nem tudunk majd megtenni, főleg, ha a pici nem alussza át az estét.
Pedig egy szobában kell majd "élniük".
Van rendes napirendünk, de mi lesz, ha jön a pici. Mennyire borul?
Ha nem alszik a pici éjszaka, hova tegyem? A nagyhoz nem lehet, mert felébred, nálunk csak egy mózes férne el, de annak idején sem tudtunk a lányomtól aludni.
Tegyem a nappaliba??
Hasonló cipőben járó anyukák válaszát várom.
Ezen én is gondolkodtam. Nálunk 17 hónap lesz a korkülönbség. Bár tanácsot nem tudok adni, remélem érkeznek hasznos ötletek. Mi 2 szobás lakásban lakunk. A hálót meg fogjuk csinálni gyerekszobának. Ha a pici nagyon sír, akkor áthozom a nappaliba hozzánk. De ezt szerintem majd úgyis az élet alakítja, ki fogjuk tapasztalni hogy lesz jó. Az eleje biztos nehéz lesz, de majd összeszokunk.
Sok boldogságot!
Nálunk is 21 hónap van a gyerekek között. A nagy kettő múlt, a pici 5 hós. Az első hónap volt nehéz főleg hogy hazajöttünk a kórházból és a nagy beteg lett, egy hétig el kellett őket különíteni egymástól. Bele kellett rázódni, főleg az estékbe aztán kialakult mindent. A férjem 12 órázik van akkor egyedül fürdetem altatom őket. Nálunk is két szoba van, 4 hónapig a pici velünk aludt, én is féltem összerakni őket. Attól ne félj hogy felkeltik egymást, éjjel ha sír az egyik nem ébred fel a másik, pedig nálunk a pici 3-4 óránként eszik éjjel.
A napirendje a nagynak ugyanaz maradt, délben alszik, séta délután. A pici ha napközben alszik akkor becsukom a szobaajtót és a másik szobában vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!