Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek 21 hónap van a gyerekei...

Akinek 21 hónap van a gyerekei között, hogyan oldja meg az altatást, etetést?

Figyelt kérdés

A lányom 14 hónapos, én 8 hetes terhes, 1 gyerekszobánk van, és kicsit aggódok.

A lányom már 2 hetes korától a saját szobájában aludt, amit most persze nem tudunk majd megtenni, főleg, ha a pici nem alussza át az estét.

Pedig egy szobában kell majd "élniük".

Van rendes napirendünk, de mi lesz, ha jön a pici. Mennyire borul?

Ha nem alszik a pici éjszaka, hova tegyem? A nagyhoz nem lehet, mert felébred, nálunk csak egy mózes férne el, de annak idején sem tudtunk a lányomtól aludni.

Tegyem a nappaliba??

Hasonló cipőben járó anyukák válaszát várom.

2010. aug. 25. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 22 hónap lesz, szóval még csak a terveinkről tudok neked írni. A kicsi az első pár hónapban a nappaliban lesz, aztán ha már biztosan tudjuk, hogy aludni fog éjszaka, akkor összerakjuk őket a naggyal. Aztán majd meglátjuk mi lesz a tervekből :)
2010. aug. 25. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkodtam. Nálunk 17 hónap lesz a korkülönbség. Bár tanácsot nem tudok adni, remélem érkeznek hasznos ötletek. Mi 2 szobás lakásban lakunk. A hálót meg fogjuk csinálni gyerekszobának. Ha a pici nagyon sír, akkor áthozom a nappaliba hozzánk. De ezt szerintem majd úgyis az élet alakítja, ki fogjuk tapasztalni hogy lesz jó. Az eleje biztos nehéz lesz, de majd összeszokunk.

Sok boldogságot!

2010. aug. 25. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is 21 hónap van a gyerekek között. A nagy kettő múlt, a pici 5 hós. Az első hónap volt nehéz főleg hogy hazajöttünk a kórházból és a nagy beteg lett, egy hétig el kellett őket különíteni egymástól. Bele kellett rázódni, főleg az estékbe aztán kialakult mindent. A férjem 12 órázik van akkor egyedül fürdetem altatom őket. Nálunk is két szoba van, 4 hónapig a pici velünk aludt, én is féltem összerakni őket. Attól ne félj hogy felkeltik egymást, éjjel ha sír az egyik nem ébred fel a másik, pedig nálunk a pici 3-4 óránként eszik éjjel.

A napirendje a nagynak ugyanaz maradt, délben alszik, séta délután. A pici ha napközben alszik akkor becsukom a szobaajtót és a másik szobában vagyunk.

2010. aug. 25. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak ne legyen hasfájós és sírós, akkor biztos előbb-utóbb egy szobában fognak aludni.
2010. aug. 26. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!