Akinek 2 év körüli a korkülönbség a gyerekei között, hogyan mennek együtt sétálni? Testvérfellépővel vagy mivel, ha elfárad a nagyobb?
Nekem pedig nem volt szimpatikus a testvérfellépős rendszer, több anyukától is olvastam, hogy állandóan belerúg a testvérfellépőbe, plusz az anyuka testtartása is jelentősen megváltozik (nyilván ez azért babakocsi függő is).
Mi ha elmentünk sétálni és a nagy elfáradt, akkor felült a babakocsi tetejére, vagy felállt az elejére a lábtartóra.
18 hónap a korkülönbség
nálunk 19hónap a korkülönbség.most 2éves a nagy,és csak 1-2hónapig használtunk testvérfellépőt.Jó,jó,de korántsem tökéletes,mert állva is elfárad a gyerek.
mostanában ha a kicsit épp nem hordozom,hanem kocsiban van,és mondjuk sietünk,akkor a gyerkőc taxiját kötöm a babakocsi mögé(én mellém,a tolókar alá)azon ül,és a lábait meg a kosártartóra teszi.így ül is,levegőn is van,a kicsi kényelmesen alhat,és csak egy kioldozás és már motorozhat is.
ja,és ha testvérfellépőn gondolkozol,érdemes megkérni a ház férfijait,hogy csináljon egyet,sokkal olcsóbb.
A nagy gyalog jön. Vagy ha apa is velünk tart, akkor visszük a motort, vagy a futóbiciklit.
De ha egyedül megyek velük, akkoris sétál, nem fárad el. Mi hozzászoktattuk a sétához a gyereket, és nem fáradt el még eddig egyszer sem.
21 hónap van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!