Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá,ha a 14...

Mit szólnál hozzá,ha a 14 éves gyermeked ennyire beteg,trágár animációs sorozatokat nézne,mint a Helluva Boss,Hazbin Hotel?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Trágár szavakat meg az osztálytársaktól simán tanul, én is onnan szedtem, bár nem használom őket. Max chatben néha, de arról is leszokóban vagyok, ha esetleg a káromkodás a baj.
márc. 7. 22:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
14 éves gyerek azt néz amit akar ember
márc. 15. 21:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed, hogy egy 14 éves kamasz ott hall először trágár szavakat? A szomszéd kisgyerek 10 éves és már olyanokat mond, hogy néha a pofám leszakad....

Egyébként meg inkább nézze ezeket, mint a Family Guy-t, mert pl a Hazbin hotelben vannak nagyon jó részletek, és a Helluva bossban is.

Amúgy meg ha a gyerek nem maga mutatta meg, hogy mit néz.... Akkor te kutakodtál utána? Azt ugye tudod, hogy ez nem szép dolog?

márc. 16. 05:12
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Kb 10-12 évesen anya rajtakapott azon, hogy micimackó paródiát néztem a YouTube-on. Bejött egy olyan résznél, hogy "Mi a helyzet gæcimaci?", vagy valami ilyesmi volt és hú de kiakadt, hogy milyen trágár szart nézek én és mégis hogy képzelem, honnan szedtem ezt, stb. Le is tiltott az egészről, de én titokban tovább néztem, jó trágár volt ahogy emlékszem, tele káromkodással meg stb. Attól, hogy végig néztem titokban semmi hatással nem volt rám, nem lettem alpáribb tőle, nem beszéltem általa csúnyábban, etc de anyunak a világ legnagyobb problémája volt, hogy mit nézek.

Felőlem nézhetné, főleg ha 14 éves. Magamból kiindulva tudom, hogy igyis ugyis megnézi, ha el is tiltom és semmi nincs ezekben a dolgokban. Káromkodni máshonnan is megtanul, ha nem épp abból a sorozatból. Ajánlanám neki még az angol szinkronosat is, mert a magyar az gatya és akkor még büszke is lennék rá, hogy fejleszti az angol tudását. Eredeti szinkronnal ez egy bæszottjó sorozat és kūrva vicces.👌

márc. 27. 14:39
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 24es válaszolóval. Nagyon jó sorozat mindkettő.
márc. 27. 15:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Bár bizonyos szempontokból jogosan 18+ alkotások, de 20 évvel ezelőtt 15 évesen én is South Parkon "szocializálódtam". Anyum olyan feltétellel engedett meg nézni bármit, hogy tudjon róla és ne vegyek át mintákat. Mindig mindent megbeszéltünk. Bár nem tartotta jónak az animéket és a South Parkot, de nem tiltott. Hát a káromkodással voltak enyhe problémák, de valójában már 16-os korhatártól is szerepel szinte minden káromkodás és onnantól már nem tud mit csinálni egy szülő. :-) Talán egy olyan részt tudok a South Parkból, ahol egyfolytában deviáns szexuális szöveget tolnak és éppen akkor azért 18+. Egyébként nem ezért 18+.
júl. 17. 10:02
 27/27 anonim ***** válasza:
71%
Ettől függetlenül nem jó hozzáállás, hogy a mai gyerekek úgy-is hallják és úgy-is káromkodnak. 3 "b**** ki" miatt is legalább 14-es vagy akár 16-os korhatár kell laza történetű ifjúsági könyvre.
júl. 17. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!