Mit szólnál hozzá,ha a 14 éves gyermeked ennyire beteg,trágár animációs sorozatokat nézne,mint a Helluva Boss,Hazbin Hotel?
Azt hiszed, hogy egy 14 éves kamasz ott hall először trágár szavakat? A szomszéd kisgyerek 10 éves és már olyanokat mond, hogy néha a pofám leszakad....
Egyébként meg inkább nézze ezeket, mint a Family Guy-t, mert pl a Hazbin hotelben vannak nagyon jó részletek, és a Helluva bossban is.
Amúgy meg ha a gyerek nem maga mutatta meg, hogy mit néz.... Akkor te kutakodtál utána? Azt ugye tudod, hogy ez nem szép dolog?
Kb 10-12 évesen anya rajtakapott azon, hogy micimackó paródiát néztem a YouTube-on. Bejött egy olyan résznél, hogy "Mi a helyzet gæcimaci?", vagy valami ilyesmi volt és hú de kiakadt, hogy milyen trágár szart nézek én és mégis hogy képzelem, honnan szedtem ezt, stb. Le is tiltott az egészről, de én titokban tovább néztem, jó trágár volt ahogy emlékszem, tele káromkodással meg stb. Attól, hogy végig néztem titokban semmi hatással nem volt rám, nem lettem alpáribb tőle, nem beszéltem általa csúnyábban, etc de anyunak a világ legnagyobb problémája volt, hogy mit nézek.
Felőlem nézhetné, főleg ha 14 éves. Magamból kiindulva tudom, hogy igyis ugyis megnézi, ha el is tiltom és semmi nincs ezekben a dolgokban. Káromkodni máshonnan is megtanul, ha nem épp abból a sorozatból. Ajánlanám neki még az angol szinkronosat is, mert a magyar az gatya és akkor még büszke is lennék rá, hogy fejleszti az angol tudását. Eredeti szinkronnal ez egy bæszottjó sorozat és kūrva vicces.👌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!