Mit szólnál hozzá,ha a 14 éves gyermeked ennyire beteg,trágár animációs sorozatokat nézne,mint a Helluva Boss,Hazbin Hotel?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 20:16
11/27 anonim válasza:
Felőlem azt néz amit akar, de megmondanám neki, hogy szerintem ez egy orbitális baromság és szar. Amúgy okos csaj, nem is nagyon néz ilyen baromságokat.
12/27 anonim válasza:
Miért, ha nem engeded? Akkor majd nem nézi... aha, persze, szép álmokat.
13/27 anonim válasza:
Jah, szokták szeretni azokat a szülőket, akik így nyilatkoznak. Jah, neeem.
14/27 anonim válasza:
14. Itt nem, az biztos, mert ez a ,, Hogyan hagyjak rá a gyerekre mindent, és csinálják gyerekuralmat?" Fórum.
15/27 anonim válasza:
Nem kell mindent ráhagyni, nyilván, de ha ilyen suttyó módon nyilatkozol arról, ami érdekli a kölyköt, vagy netán szereti is, akkor ne csodálkozz, hogy kizár és elfordul tőled.
16/27 anonim válasza:
Felnőtt a gyerek? Nem.
Akkor nézhet felnőtteknek szóló animációs filmet? Nem.
Köteles a gyerek rád hallgatni? Igen. Ha meg nem tudod ezt elérni, az meg a te balfékséged.
17/27 anonim válasza:
Voltam én is 14 éves. Te láthatóan elfelejtetted, hogy milyen. Sok sikert!
18/27 anonim válasza:
Én is nézem. Amúgy meg eltiltani sem lehet ha otthon nem tudná nézni nézi a barátaival úgy is.
19/27 anonim válasza:
11 gondolom te nem láttad végig.... Ez a 2 sorozat nem rosszabb ilyen téren, mint a family guy, a Simpson család, vagy akár a régebben agyon nézett telenovellák. Én leginkább a Hazbin hotelről tudok írni, mert annak láttam az összes részét. Vannak benne nagyon szép részek is, mint pl mikor Angel vigyáz Niftyre, és a more than anything című dal is jó. Ez a sorozat szerintem megmutatja azt, hogy van bocsánat, hogy ki lehet javítani a hibákat....
20/27 anonim válasza:
Én is kb 12 éves Family guyt néztem már időnként, semmi bajom nem lett. Meg nem is emlékszem még miket. Engem az a gondolat foglalkoztat a kérdés elolvasása után, te honnan tudod? Közös gép a gyerekkel? A gyereked mondta? Vagy engedély nélkül túrkáltál a gyerek saját gépében?
Én speciel nem kötöttem soha a szüleim orrára, hogy épp olyat nézek/ néztem ami nem nekem való, ők meg nem turkáltak az előzményeimben, így nem is derült ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!