Hogyan reagálnátok, ha meglátnátok, hogy a még 18 évet nem betöltött kamaszotoknak tetoválása van?
Ha nem valami gagyi és sufnis munka, akkor nem szólnék.
Én 32 vagyok, en is 16évesen csináltattam az elsőm, anyámék tudta nélkül. Aztán mégis semmit nem vefolyásolt az életemben.
Azota lett még pár.
Ahogy az #1-es és ezt fel is vázolnám neki
A tetkó meg már ott van, ez van. Ő teste, ő választása - őszintén erdeklodnek a valasztasarol es a tetovalas elmenyerol
Ha hivatásos tetováló csinálta, felnyomnám a megfelelő helyen, mivel 18 éves kor alattinak csak szülői hozzájárulással lehet tetoválást csinálni.
Ha pedig valami haverja oldotta meg okosban a garázsban wish-ről rendelt géppel, leülnék vele elbeszélgetni a lehetséges egészségügyi kockázatokról.
Meg alapból próbálják hatni rá, hogy az ilyeneket ne a hátam mögött, titokban csinálja, hanem beszéljük meg. Bár ha ennyire nem bízna bennem, valamit nagyon elrontottam a nevelésben.
Elérném, hogy legközelebb a tudtommal csinálja. Ha nem tanítottad meg neki, hogy akkor is tegye a helyes dolgot, amikor nem látod vagy felügyeled őt, valószínű már csak magától fog rájönni. Egy alapos, kegyetlen szidással csak azt fogod elérni, hogy újra és újra a hátad mögött csinálja ezeket a dolgokat.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!