Betöltött 19.héten sem érzem a babám mozgását. Mellső fali a lepény és első baba. Olvastam, hogy mellső fali tapadásnàl később érezni a magzatmozgàst. Ugye nincs baj?
nekem úgy rémlik, hogy első babánál kb 20. hétig normális ha nem érzed :) türelem, hamarosan...☺️ most még olyan pici, hogy simán el tud bújni, lubickol erre-arra, lehet "hátul" van, ezért sem érzed.
nekem is mellső fali lepény volt, én elsőnek háton fekve, laptoppal (laptoppárnával) a hasamon éreztem őt, valahogy 18. hét körül azt hiszem. aztán volt olyan nap, hogy nem éreztem, volt hogy igen, még 29 hetesen is.. :) mikor milyen napjuk van, nem mindig egyformán aktívak. egészséges 1 éves a törpém (: nem volt nekem sem különösebben extra, fájdalmas mozgás amit éreztem volna. tesómnak is az 1. babával mellső fali lepény volt, a 2. babával fent van a lepény, így sokkal sokkal intenzívebben érzi a mozgását. szóval szerintem no para! :)
Szia! 19+1-nél járok, mellső fali placenta, semmit nem érzek. Szintén vetélések voltak korábban, extrán stresszelek, hogy minden rendben legyen. Holnap megyek genetikaira, mondanom sem kell, mennyire izgulok.
Remélem minden jól alakul és hamarosan érezni fogjuk őket!
Én vékonyabb típus vagyok, első gyereket mégse éreztem 22. hétig , mellső lepénnyel. Ő később is alig mozgott, napi 1-2x ha ettem. Teljesen egészségesen született, most se mozog sokat.
Na a második más, őt már 14 hetesen sejtettem, hogy ficereg, azóta meg szinte megállás nélkül pörög és rugdos. Nagyon durva, én se gondoltam, hogy ekkora különbségek lehetnek, de az is számít, hogy a baba mennyire aktív.
Kérhetsz egy szívhang nézést hogy megnyugodj ha a védőnöd nincs ellenére.Én is 2 hét múlva megyek a 2. genetikaira.
Kérdező, nekünk is jó lett a 12. heti és voltam a 17. héten is (veszélyeztetett vagyok, így sűrűbben néznek), mégis állandóan izgulok. Köszi a drukkot! 💗
17 hetesen találkoztam a védőnővel és kértem, hogy hallgassuk meg, eleinte nem akarta, de belement, bár jelezte, hogy lehet nem találja meg. Azonnal meglett, szerintem nyugodtan kérd meg, biztos segíteni fog!
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!