Kismamik, mellső fali lepény?
Tegnap az ultrahangon megállapították, hogy mellső fali lepényem van. Úgy tudom, hogy így sokkal később fogok babamozgást érezni :( igaz ez? És ahol a 13. héten van, már ott is fog maradni, vagy ugyanúgy elmozdulhat mint pl. a méhszájon fekvő lepény? A baba jól van, olyan szépen ficánkolt, vártam hogy a saját bőrömön érezzem a kicsi kapálózását.
Akinek már van tapasztalata, megosztanátok hogy mellső fali lepénnyel mikor éreztetek babát? :)
Nekem mindkét terhességemnél mellső fali volt a méhlepény.
Vagyis a második még pociban van (22 hete:-))Elsőt 18+5 hetesen, másodikat 16+5 hetesen éreztem először.
köszönöm szépen :) hát az tényleg kicsit később volt mint az átlag 16. hét, de jobban belegondolva hamar elmegy az idő :D
Gratula a pocaklakóhoz is :)
Nekem is mellsöfali a lepény, és én elég sokára, 21+3 éreztem elöször, azt is vizelési ingernek gondoltam napokig, mire megvilágosodtam.
Azt mondják az elsőt sokan csak 20 hét körül érzik. Most már viszont megmozgatja az egész hasam néha 27 hetesen. A párom is csak ezen a héten érezte végre!
Türelem! Én már tiszta depis voltam, de megéri kivárni!
Első babámat várom, mellső falon tapad a lepény. Ennek ellenére már a 16. héten éreztem. A férjem rá egy hétre. Nem csak a helyétől függ hogy mikor fogod érezni hanem pl hogy mekkora felesleg volt korábban a hasadon, mennyire lesz időd erre figyelni napközben és este is, na meg a baba habitusa sem mindegy. Nálunk egy igazi örökmozgó :)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!