Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 18-20 éves "gyereknek"...

Egy 18-20 éves "gyereknek" még megmondják a szülei hogy mikorra érjen haza?

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 13:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Nekem apámnál el volt várva, hogy legkésőbb 7-re legyek otthon (hétvégén is), anyumnak mindegy, csak tudja, hogy kikkel megyek és hova, mikor jövök haza
2023. dec. 8. 20:49
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
21-es vagyok, egy kis kiegészítés: anyum már kb 16 évesen elengedett így, de ez fordítva is működik a részéről, ő is szokott nekem szólni, hogyha mondjuk elmegy egy barátnőjével színházba, hogy mikor ér nagyjából vissza. Csak, hogy tudjuk, hogy ki hol van, esetleg ha van valami gáz, kell-e a rendőrséget hívni
2023. dec. 8. 20:55
 23/29 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 16 éves a lányom. Eddig nem igazán akar bulizgatni.

18 éves kora után én úgy vagyok vele, hogy menjen oda és ahova akar, de amíg nálam lakik, tudni akarom, hogy mikor jön haza. Nem számonkérés miatt, hanem egyszerűen aggódnék, hogy hol van, nem esett-e baja. Ez ugyanúgy igaz a férjemre is. Sőt, amikor én laktam otthon, nekem is megmondta anyám, hogy mikorra ér haza.

2023. dec. 10. 20:46
 24/29 anonim ***** válasza:
45%
#23 végre egy értelmes szülő.
2023. dec. 11. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem a 18éves kor volt a vízválasztó hanem amikor végeztem a suliban. Érettségi után mentem még 2 éves okj-sra, na addig beleszóltak a dolgaimba hiszen az ő pénzükön tanultam, éltem otthon.
2023. dec. 13. 14:20
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk amíg el nem költöztünk, ez a módi :(

Én 20 évesen szó szerint menekültem ilyen agyhalott, kontrollmániás emberektől, öcsém 29, még otthon él, és igen, elszámoltatják mindenről.

"Amíg az én házamban élsz, kss a neved" - az elv. Hányinger.

2023. dec. 13. 18:59
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondták ekkor még, pedig 18 évesen már dolgoztam. Nem esett nehezemre időre hazaérni, mert alapból is ezt szoktam meg a gyerek és tinikorom alatt. Aztán szépen 20 éves koromra elmúlt ez bennük, onnantól már csak azt mondtam meg, hova megyek, mikor jövök kb.
2023. dec. 21. 09:59
 28/29 Alex Fly ***** válasza:
41%
Ez nem kor kérdése. Amíg a gyerek a szülő lakásában lakik és az ő háztartásának a tagja, addig alapvető elvárás, hogy ő alkalmazkodjon.
2023. dec. 31. 20:56
 29/29 anonim ***** válasza:
31%

26os, és gondolom örültek hogy megszabadultak az agyhalott, szabadságmániás gyereküktől:-)

Vicces, hogy a nagy 18 évesnek már ne szóljanak semmiért de pénzt azt adjanak. Hányinger.

2024. jan. 1. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!