Ti mit csinálnátok, ha a 20 éves gyereketek elakarna itthonról költözni, ráadásul külföldre? Megengednétek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 18:51
1/15 anonim válasza:
20 évesen nem kell a szülők engedélye...
2/15 anonim válasza:
Én 18 évesen költöztem el otthonról. Nem kértem a szülők engedélyét.
3/15 anonim válasza:
Persze. Ha van pénze rá, akkor hajrá, sok szerencsét kívánnék neki, hiszen elvileg felnőtt ember.
4/15 anonim válasza:
Pff. Én 20 évesen mentem férjhez. :D
5/15 anonim válasza:
Nagykorú. Azt csinál, amit akar. Persze ha idétlen ötletei lennének, akkor nyilván megpróbálnám lebeszélni róla, de ha ő szeretne külföldre költözni (hozzáteszem, jól teszi, ugyanis itt magyarországon mindenki kevésbé érvényesül bármiben is, mint külföldön.) és megvan hozzá minden, ami kell, akkor áldásom rá.
6/15 Carragher_x válasza:
Nem kell elengedni, azt csinál amit akar.
7/15 anonim válasza:
Igen!!Tàmogatnàm és segíteném,mint minden màsban,hiszen a gyerekem.
8/15 anonim válasza:
20 éves felnőtt ember. Nem gyerek.
9/15 anonim válasza:
Beledoglenek hogy elmegy messzire de tamogatnam mindenben... Meg belegondolni is rossz.. :(
10/15 anonim válasza:
19 évesen felcuccoltam és elköltöztem külföldre, egyetemre. Az egy pillanatig sem volt kérdés hogy engednek-e, a beszélgetés ott kezdődött hogy mennyire tudnak támogatni, hogy fogok megélni, hol fogok lakni, mit viszek magammal és hasonlók.
Életem egyik legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!