Egy 18-20 éves "gyereknek" még megmondják a szülei hogy mikorra érjen haza?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 13:47
11/29 anonim válasza:
Egyetértek a 10-essel. Ha nem tetszik valakinek, hogy a mamahotelben, anyád pénzén nem bulizhatsz hajnali 4-ig, akkor ideje elköltözni és saját lábra állni.
12/29 anonim válasza:
#4 Nevelőapád egy hatalommániás betegagy. Egyébként én 18 éves vagyok, nem szoktam találkozgatni senkivel, sőt bulizni sem szoktam, csak egyedül sétálgatni, meg utazgatni az országban, sokszor én sem tudom hova. Ezért természetesen beszámolok róla mindig, hogy mikorra érkezem, mert így még jobban félnek.
13/29 anonim válasza:
#11 Na még egy "mamahoteles" nem szűntök már meg? Nagyon unalmas!
14/29 anonim válasza:
13as, a mamahoteles óriás csecsemők is unalmasak, miért nem szűntök már meg?:-D
15/29 anonim válasza:
Van, aki megmondja, van, aki nem.
Nyilván, amíg otthon lakik a gyerek, kénytelen ezt elfogadni.
16/29 anonim válasza:
Nem mondják meg,csak kedvesen érdeklődnek hova megy,és meddig marad! Amúgy meg érezze jól magát!
17/29 anonim válasza:
Nálunk az a szabály, hogy ha azt mondja, X időpontban itthon lesz, akkor itthon van, vagy időben ír egy üzenetet, hogy mikorra ér haza. Azt is elvarjuk, hogy elmondja, hiva megy és kivel. Ugyanezeket a szabályokat a család többi tagja is betartja, korhatar nélkül, tehát én is, férjem és anyósom is
18/29 anonim válasza:
Engem el sem engedtek sehová...
19/29 anonim válasza:
Nekem 19 éves. Nem mondom meg, hanem megkérdezem, hogy hova megy és kb mikor jön. Vagy írjon, ha nem akkor jön, vagy hasonlók. Csak ha bármi történne, tudjak róla valamit.
20/29 anonim válasza:
Megmondani vannak akik megmondják.
Aztán vagy becsicskul a gyerek, vagy végleg lelép.
Én ismerek olyat, aki 19 évesen, kb 1 hónappal az érettségi előtt elköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!