1/21 anonim válasza:
Kettő. Hagy játszon a gyerek. Körülbelül annyira való a kezébe, mint egy okostelefon. Azt mégis látom nap mint nap.
2/21 anonim válasza:
Ez a kamasz témakör kedves első.
Én 12 évesen már egyedül borotválkoztam, úgyhogy kb akkor.
3/21 anonim válasza:
Amikortol igenye van ra. En 10 evesen titokban kezdtem hasznalni, de no vagyok, nagy volt akkoriban a nyomas is (iskola, oltozo, rohogtek azon, aki egy picit is szoros volt).
Kisfiam van, nem tudom, hogy nala hogy fog alakulni, de tiltani nem fogom, ha sajat igenye, az biztos.
4/21 anonim válasza:
Amikor elkezdi zavarni, és szeretne szőrteleníteni. Ez nincs korhoz kötve.
5/21 Somló Volán Zrt. válasza:
Én 17 éves vagyok és nem olyan rég kaptam borotvát, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen borotválkozni. Mivel szőke vagyok és most se látszik az arcszőrzetem, csak ha nagyon megnézem magamat a tükörben, ezért még most se lenne szükséges borotválkoznom. Eddig összesen kétszer borotválkoztam, hogy az arcszőrzet erősödjön, mert majd bajuszt szeretnék növeszteni. A bajuszom is látszik a tükörben, de az utcán az se látszik.
6/21 anonim válasza:
Én anno 15 évesen kezdtem borotválni az egész fejemet, és azóta is rendszeresen.
7/21 anonim válasza:
Amikor érdeklődést mutat. Úgy gondolom, egy 8-10 évest már simán meg lehet rá tanítani, hogyan ne vágja vele ketté az ereit. Ha minden vágya az akármije borotválása, hát csinálja.
8/21 anonim válasza:
Amikor kéri. Ez lehet 10 eves is. (segítenek neki persze) én 12 évesen kezdtem.
9/21 anonim válasza:
8 éves lányom még a hátsóját se tudja kitörölni rendesen. Auti, ha ez mentség. De még jó sokáig nem engedném. Én 12 körül kezdtem. Az reális.
10/21 anonim válasza:
Amikortól igényli
Én fiú létemre anno 14 évesen kezdtem a szőrtelenítést pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!