Óvónők, alsós tanítók, mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy szülő borotválja a nagycsoportos gyereke lábát, mert szerinte úgy ápolt?
Semmi...
Mégis mi történne?!
A körömlakkot lemosatják, de a szőrt nem ragasztatjak vissza...
Viszont annak az anyukának is baj lehet a toronyban, aki ovodást borotvál.
Egy kamaszodó gyereknél már elmegy. De egy ovisnál?!
Nem, az vagyok, aki szerint marhaság, hogyha a gyereket zavarja "valami hülyeség", változtassunk a testén.
Nem gondolom, hogy a szülő bármit megtehetne a gyereke testével.. gondolom azt is jelentenék, ha kopaszra nyíratnák a kislány haját, mert az azt mondja, hogy utálja a haját és kopasz akar lenni. Vagy, ha a kislány köldökpiercinget akarna, vagy ilyesmi. Szélsőséges egy 7 éves lábát szőrteleníteni, az ilyesmit jelenteni kellene, mint bármilyen más szélsőséges változtatást.
Bizony, hogy azt, milyen megállapítás ez, mintha valami újat mondaná!? Aki feltesz egy kérdést, húz valamelyik irányba egy kicsit legalább.
Ezért érdekel, hogyan állnak hozzá intézményi szinten, hogy lássam, igazam van-e. :)
Én azt gondolnám, anyuka nem komplett, de végül is az ő gyereke. Semmi helyrehozhatatlant nem csinált.
Megy a TLC-n egy műsor. Apró szépségek a címe. Na, ott aztán vannak elvont dolgok, több, mint egy szőrtelenítés.
Én mondjuk nem csinálnám az óvodás gyerekemnek.
Nálunk a lakkért sem szólnak..
Házitrendben sincs benne.
Inkább a túlzott szőrösödéd okát keresném meg.
Ha nekem annyira lenne mint a lányomnak, akkor magamnak sem szőrtelenítenèm.
Intèzmèny meg tuti észre sem venné a szőrtelenîtèst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!