Mit tegyek? A szívem szakad meg a kisfiamert. Belebetegszik annyira utalja az ovit! Nagycsoportos utolso ev. Mindennap sír, hogy nincs baratja. Nem tudott beilleszkedni.
6. vagyok.. Figyelj, egyáltalán nem kell népszerűnek lenni!! Sőt! Én az voltam a középiskola óta, aztán fiatal felnőttként is, és rájöttem, hogy egyszerűen szétforgácsoltam magam, mindig mindenkinek segíteni akartam, mindenki helyett megoldásokat találni a bajaira, és a végén rájöttem, hogy ÉN elvesztem az egész körben... Nos, azóta a baráti köröm "leszűkült", a három legközelebbi barátnőmet tartottam meg, és inkább velük csinálok több programot, mintsem 25 másikkal ezerféle programot.
Szóval ne népszerűségre törekedj. Barátból egy is elég, vagy kettő! És nem kell minden áldott nap egymás nyakán lenni, megfojtani a másikat. Elég a tudat, hogy van... és egymás mellett állni jóban-rosszban. Erről szól a barátság.
Miért mondod 40 évesen hogy mindez késő? Ezek szerinte ez neked nem hiányzik, de a soraidból mégis azt érzem, hogy igen.. akkor most hogy is van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!