Egy nagycsoportos gyereknek meddig kell tudnia számolni valamint meddig kell felismerni a számokat? Mit kell elvárni tőlük?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 16:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem úgy tízig, vagy százig. A lényeg hogy felismerje a számokat és ugye összesen 10 féle van. Erre már lehet építeni.
2/9 anonim válasza:
20 ig számolni,felismernie nem kell őkezt
3/9 anonim válasza:
nem KELL tudnia számolni, de általában tudnak.
egy pedagógus anyuka
4/9 anonim válasza:
5-ig kell tudni számolni, a számjegyeket nem kell tudni felismerni. (egy gyógypedagógus)
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem szóltak az óvodában, hogy csináljak a gyerekkel valamit, mert 7-től keveri a számokat (felismerés helyzetben).
2013. okt. 26. 17:43
6/9 anonim válasza:
Nem kell felismerni! 10-ig számlálni, s 5-ig pedig meg kell tudnia halmazokat számolni.
szintén gyógypedagógus, aki iskolaérettségi vizsgálatot is végez
7/9 anonim válasza:
Halmazokat szamolni? Ez mit jelent?
8/9 anonim válasza:
Ki az a jófej aki így lepontozza az értelmes válaszokat?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos egyelőre a lányomat nem érdeklik a számok, viszont annál szebben rajzol. De az óvónő tegnap odahívott magához, hogy vázolja a gondjait a gyerekkel. Azt hittem, már ez komoly probléma ebben a korban. Tudom, hogy vannak akik már írnak-olvasnak, az én leányzómat nem érdekli az ilyesmi.
Nem tudom ki pontoz, remélem örömét leli benne, én most fogom adni mindenkinek a zöld kezet!
2013. okt. 26. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!