Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvónők, alsós tanítók, mit...

Óvónők, alsós tanítók, mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy szülő borotválja a nagycsoportos gyereke lábát, mert szerinte úgy ápolt?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy körmöt lakkozni nem lehet oviban sem, suliban sem(nálunk beszóltak érte, hogy ütközik a házirenddel, pedig csak gyereknapon volt és halvány rózsaszín csillogós), de mit módosíthat a szülő és mit nem, a gyerek testén? Gondolom nem szoktatok borotvált lábú kisgyerekkel találkozni, de ha mégis, mi történne?
2022. jún. 11. 07:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%
Pedo perverz.
2022. jún. 11. 08:34
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

semmit, ő dolga. semmi olyan kára nem származik belőle a gyereknek amiért a gyermekjólétiért vagy családsegítőért kellene kiáltani. nem vagdossa, nem veri, nem hanyagolja el súlyosan… nem is értem, hogy gondoltad. 😂

szerintem a legtöbb óvónő, de alsós tanító biztos nem nézegeti hogy tegnap még szőrös volt a gyerek lába ma meg nem. hacsak nem olyan túlbuzgó, szőrfétises mint khm… egyesek.

2022. jún. 11. 08:46
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Ezzel az a baj, hogy nem tudod "bizonyítani", hogy szőrtelenítve van, vagy csak magától csupasz.

Ergo, nem annyira látványos mint egy festett haj vagy köröm, így nincs mit rajta észrevenni.

Lányom szőrös típus, mert az apja színeit örökölte. Fiam meg szőke és teljesen csupasz a lába. Irigylem is. :)

Egyébként abszurdnak tartom, ha valaki egy 7 évesnek leborotválja. Akkor is, ha a gyerek kéri. Bőven ráér vele. Majd ha maga képes lesz rá biztonságosan, csinálja ha annyira akarja.

2022. jún. 11. 08:50
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. A szülő és a gyerek maganugye, az ovononek SEMMI köze hozzá.
2022. jún. 11. 09:34
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
Abban mi a franc az izgató számodra ha egy ovis gyerek borotválja a lábát. Komolyan érdekel. Túl sok ilyen kérdést írsz ki és feltűnő.
2022. jún. 11. 09:38
 16/32 anonim ***** válasza:
23%

Nem ő írja az összes kérdést. Biztos, mivel az egyiket én írtam.

Miért? Mert felháborított, hogy a 11 éves kérdés alatt már azt is normalizalni akarják egyesek, hogy egy 7 évesnek borotválva legyen.

Miért? Mert ez nyomást helyez a többi szülőre és gyerekre is, akinek "nem elég csupasz" a lába. És nem akarom, hogy az én 7 évesem is idő előtt azt érezze, hogy valami baj van vele. És hogy neki is csupasz kell.

Miért? Mert nem szeretném hogy idő előtt ilyen dolgok miatt kelljen szenvednie.

2022. jún. 11. 09:49
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

16!

Akkor te ne borotváld a hét évesen lábát. Más meg, akinek q gyerekét zavarja, majd borotvalja. Nem kötelező, még felnőttként sem.

2022. jún. 11. 09:57
 18/32 anonim ***** válasza:
32%
Jelentve.
2022. jún. 11. 10:13
 19/32 anonim ***** válasza:
84%
Az óvónők nem fogják a te gyereked lábszőrét nézegetni. Ha meg ilyennel fordulsz a gyerekvédelmisekhez, jól körbe is röhögnek.
2022. jún. 11. 10:15
 20/32 anonim ***** válasza:
29%
Én is jelentettem.
2022. jún. 11. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!