Ha gyerektartást fizeti a gyermekeim apja a külön kiadásoknak a felét fizetnie kell?
Nekem azt mondta a bíró, hogy beleírhatjuk a papírba, de behajthatatlan lesz még így is, ez az apa belátásán múlik.
Nyilván nem választhatok egy olyan iskolát, ami az apa bevételéhez képest erőn felül lenne, követelve, hogy fizesse a felét.
Nem vagyok túl jóban a volt férjemmel, a gyerektartás, amit fizet, nevetséges, de így is belátom, hogy erre azért elég necces lenne kötelezni.
18as mert általában az anyukák szoktak, igaz?:-D Sosem a szent férfiak.
17es, vannak állami jó gimik is.
Sokàig egyedül fizettem mindent, mert a szaros húszezres gyt-vel kitörölhetem a seggem. Aztán 2 éve közöltem a gyerekét szinte teljes mértékben elhanyagoló apucival, hogy nem egyedül hoztam létre a gyereket. Sőt, ha tudtam volna, hogy valójában teljesen más mint amilyennek megjátszotta magát, nem megyek bele abba, hogy gyerekünk legyen. Mivel nála volt nagyobb a ragaszkodás mértéke a gyerek megszületésére, járuljon hozzá az eltartásához normálisan, vagy emeltetek a havi összegen. Azóta felez minden kiadást velem. A gyereknek nincsenek extra igényei, de az iskolai kötelező dolgokat muszáj fizetni, a kajáját, ruházkodását szintén, és ennyi tartás díjból egyedül nem tudom állni, és igazságtalan is. Egy idióta, önző fasz(mit is láttam benne én hülye?), de tudja, hogy nem érdemes velem ujjat húznia. Volt már rá precedens, de meg is kapta a jutalmat érte. A törvény az törvény, és nem az ő elképzeléseit veszik kizárólag figyelembe mindig.
Ha megcsinálta akkor vállalja az anyagi részt is fele részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!