Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon türelmetlen lettem a...

Nagyon türelmetlen lettem a gyermekeimmel, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Lassan hozzám se szólhatnak, már beszélnem is fáj sokszor. Amiket csinálnak azonnal rájuk szólok, pedig régen nem voltam ilyen. Minap néztem vissza videókat, kisfiam csinált valamit, amire nekem most azonnali rászólás lett volna. Az akkori énem csak mosolygott és gond nélkül szerette a kisfiamat. Most is ezt akarom, én nem tudom mitől lettem ilyen. Pedig nem rosszat csinált, pl elég paskolgatnia vmelyiknek a kezem finoman, már bosszant.

2 gyermekem van, ovisok. Szóval az sem, hogy 0-24 össze vagyunk zárva, ottalvósak, 3-tól vannak itthon.

Milyen megoldást tudtok mondani? Van megoldás a régi énem visszaszerzésére?

2023. jan. 19. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég összetett. Szánsz magadra is időt pl ? Kéne
2023. jan. 19. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is esetleg valami hobbi ami kikapcsol vagy egy “hosszabb” pihenés tök jó amugy, hogy felismerted, hogy nem akarsz ilyen lenni. Esetleg egy pszichológus/vagy jó barátnő is segíthet. Meg legközelebb, ha ilyen van, hogy szólnál próbálj erre gondolni számolj el 10 ig és nézd meg mi történik. Az anyaság tud idegőrlő lenni főleg két kicsivel mikor ilyen borús esős idő van.
2023. jan. 19. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdesz sportolni és emelt magnéziumot szedni.
2023. jan. 19. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Néha ilyen az ember,néha meg olyan. Én is. Minden anyuka ilyen,sőt,minden ember.
2023. jan. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!