Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekeimnek keresek natúr...

Gyermekeimnek keresek natúr kozmetikumokat. De tapasztalatom nincs benne. Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Kislányom szereti a fürdőgolyókat, bombákat, illatos, habzó kencéket. De mindenre allergiás.

Mit vegyek neki?

2019. ápr. 17. 07:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőgolyókat tudsz csinálni házilag. Ez nagyon jó program is lehet.☺
2019. ápr. 17. 07:47
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Alverde termékek jók a Dm ben.
2019. ápr. 17. 07:58
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg gyógyszertárban is érdeklődhetsz milyen termékek jöhetnének szóba.
2019. ápr. 17. 07:59
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
A Manna natúr, és vannak ilyen termékeik.
2019. ápr. 17. 08:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nem vagyok az a kreatív tipus, inkább boltban venném meg.
2019. ápr. 17. 08:13
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Lush,Manna termékek.
2019. ápr. 17. 08:18
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy valami natúr, még nem biztos, hogy jó lesz, ugyanis a természetes anyagokra is lehet valaki allergiás. Én pl. egy natúr fahéjas szappantól kaptam olyan allergiás reakciót, hogy azt hittem lekaparom a bőröm, végül a háziorvos injekciót adott.

Ugyanakkor nem natúr termékek között is van olyan, ami problémás bőrre beválik.

Sajnos pont az illatos cuccok sokszor okoznak irritációt, még akkor is, ha természetes illatanyag van bennük. Nem lebeszélni szeretnélek persze a natúr termékekről, nyilván sok jó van köztük, egyéni, hogy kinek mi válik be.

(J9öhetnek a lepontozások.)

2019. ápr. 17. 08:57
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Babyzoo, Dora Natura. Én újszülött kora óta a Babyzoo termékeit használom
2019. ápr. 17. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Dora Natura termékeit nézd meg.
2019. ápr. 17. 09:33
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

A dora natura a lányaimnak inkább ártott mint használt..

Ha allergiás, akkor a fürdőgolyókat, fürdést el kell felejteni sajnos. Gyors zuhany, max heti 1 kádfürdő. Egyik lányom ekémás, másik allergiás. La roche lipikar tusfürdô, ha előjött az ekcéma és allergia akkor pedig gyógyszertári mosakodó. Bőrgyógyász által felírt testápoló. Nekünk most úgy néz ki beválik a házilag készített kakaóvajas sheás testápoló, de leginkább a száraz, vörös foltokra használom, vagy ha nagyon száraz a bőrük.

2019. ápr. 17. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!