8 eves kisfiúnak mit lehet venni ajándékba? Ötleteket kérek. Szülinapra vagyunk hivatalosak, mivel lányom van nincs tapasztalatom, mit játszanak az ilyen korú kisfiúk. Köszönöm a segítséget!
2 hónap múlva lesz 8 éves a fiam.
Legozni nem szeret.
Viszont mindent szeret, amivel "ölni" lehet. A nerf, x-shot és hasonló szivacslövők nagyon menők.
Illetve a kukabúvár és egyéb gyűjthető b*szomfüttyök is (pl: smashers).
Nagyon szeretne egy bt hangszórót -bár ez azt hiszem az az árkategória, amit szülő, max nagyszülő adhat.
Könyvek közül menő a Geronimo Stilton és nálunk Így neveld a sárkányodat (könyv! nem az animációs film és annak könyve, hanem az eredeti) imádat is van, vannak kötetek, amiket már többször olvastam fel neki.
Köszönöm a visszajelzést. Megkérdeytem a szülőket, szeret olvasni , érdekli a csillagászat még.
Megnéztem a könyvet, amit ajánltatok, de amit találtam más az írója (Igy neveld a sárkányodat) Cressida Cowell. Az már nem olyan élvezetes akkor, a leírásban különbözhet? Valamelzik kedves válaszoló ajánlotta.
Cressida Cowell az Így neveld a sárkányodat írója/írónője.
Nálunk imádja a gyerek, többzsör olvastuk már. 10 kötet jelent meg eddig, még 2-re várunk. Arra figyelj, hogy egymásra épülnek, fontos a sorrend.
Amit tudni kell róla, hogy nem sok köze van az animációs filmnek a regényhez. teljesen más, lényegében csak néhány név egyezik meg. Nálunk a gyerek tudta külön kezelni a két sztorit, nem okozott gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!