Másnak is ennyit kell (ett) tanulni az ötösért?
Figyelt kérdés
Nekem itthon négy-öt órát kell tanulni, hogy jól felkészülve, felelet- és dolgozatkészen menjek el, ettől viszont olyan iszonyatosan fáradt vagyok, hogy alig tudok bármit csinálni, átalszom a fél szombatot, annyira kimerülök a hét végére. Nem szeretnék rossz jegyeket, oké, hogyha matekból, ami nem igazán megy, négyes vagyok, de a többiből nem szeretnék engedni. Nektek is ennyit kell(ett) tanulni kilencedikben?2010. okt. 20. 16:50
11/12 anonim válasza:
Ha tényleg mindenki ennyit tanul asszem nem kell meglepődnöm a 3,9-es átlagon (nálunk 3,61-től kirúgják az embereket) próbálok többet tanulni,de valahogy nehezen vonszolom a seggemet az íróasztalomhoz! :S
12/12 anonim válasza:
Én 8.-os vagyok, 13,5 éves.
Mikor 6.-os, meg 7.-es voltam, én akkor tanultam nagyon sokat órákig.
De ebben az évben szinte nem is tanulok és jönnek az ötösök csak úgy..lehet, h. jobb lett az agyam, vagy nem tudom, de csak annyit csinálok, h. átolvasgatom az anyagokat (kb. fél órát tanulok), aztán még óra előtt is elolvasom és már tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!