12-18 évesek. Ti szeretitek a Red Hot Chili Pepperst?
Figyelt kérdés
én imádom, de a tinik inkább az ilyen tuc tuc zenéket szeretik... :S2010. okt. 20. 16:42
11/20 anonim válasza:
Szeretem , bár inkább a keményebb zenéket hallgatom , de szeretem az rhcp-t a led zeppelin-t , meg sok olyan zenekart amit a korosztályomból nem sokan ismernek .
jáá és Éljen Szálasi xD 14/F
12/20 anonim válasza:
Hát...én speciel nem szeretem :)
13/20 anonim válasza:
Imádom őket, pár éve még szerelmes is voltam Anthonyba (13 lehettem xD, az apám lehetne, de nem gáz). :D
Na de amúgy megvan az összes albumuk, és kedvenc albumaim a Blood Sugar Sex Magik és a One Hot Minute. *_*
♥R♥H♥C♥P♥
17/L
14/20 anonim válasza:
számaik annyira nem tetszenek, de nagy arcok az biztos
15/20 anonim válasza:
14 vagyok és az egyik kedvencem! :D amúgy a 2 bátyóm is szereti! :D (19 és 20 évesek)
16/20 anonim válasza:
le a tuc tuc-cal !:D En szerintem abban nincs semmi kifejezo.Persze utemes, meg minden, de en inkabb maradok a rocknal.Na meg a RHCP-nel :) Amugy izlesek es pofonok.Attol, hogy valaki nem szereti oket, szeretheti a Scorpions-t, G&R-t. :)
17/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem, gyakran hallgatom :D Viszont a tuc tuc zenéktől falra mászok.
16/L
20/20 anonim válasza:
na hat en magasrol leszarom am sok velemenyet az en zenei izlesemrol amugy meg vn szamuk ami tetsik de altalaba mixeket dubstep darkstep hiphop rap pop skrillex sbt halgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!