Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 (januárban 15) éves lányodn...

14 (januárban 15) éves lányodnak megengednéd, hogy nálatok aludjon a 16 éves barátja?

Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 09:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
nem. 14 éves kislány aludjon a plüssmacijával
2023. nov. 19. 12:13
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Én ezt így nem tudom megválaszolni. Egyénfüggő.
2023. nov. 19. 12:27
 13/27 babyboom567 ***** válasza:
75%
Én a fiamnak sem engedném,hogy egy 14 éves lánynál aludjon,akkor sem ha a lány szülei megengedik.És lehet nyugodtan lepontozni.
2023. nov. 19. 14:22
 14/27 anonim ***** válasza:
40%
Bár fiam van, s pont ennyi idős, s igen megengedjük, hogy itt aludjon a barátnője. S a lányok is simán itt aludhattak (s normális családok, mint ahogy mi is azok vagyunk). Más világ van, mint akár 10 évvvel ezelőtt. A lányom már felnőtt, mint a fiaim is, nekik 16 évesen kezdődött ez a korszak, most korábban. Azt gondolom, inkább szeretném tudni hol a gyerekem, kivel van, úgyhogy normális keretek közt jöhet hozzánk lány, s ő is mehet.
2023. nov. 19. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Természetesen igen. Bár láttam már olyan 14 évest is, akit annyira hanyagoltak és terrorban tartottak, hogy kb egy 10-11 éves szintjén volt. Szerencsére nálam nincs ez. Én is 13 évesen már a 12 éves barátnőmmel aludtam. Saját gyerekemet meg még sokkal annyira felelőségteljesebbnek látom, mint annó magunkat.
2023. nov. 20. 04:55
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
14es, hát én átgondolnám mennyire normális az a család, ahol 14 évesen már szexel a gyerek. Normálisan neveltnél nem ez lesz a természetes, bár a mai liberális nevelés egyik hozadéka, hogy a gyerek bármit megtehet. Aztán majd vakargatjátok a fejetek, ha jön az unoka:-D
2023. nov. 20. 05:54
 17/27 anonim ***** válasza:
44%

Igen. Ha dugni akarnak, az iskola mögött is lehet. Vagy a bokorban...

Az alvásban meg nincs semmi tiltani való.

2023. nov. 20. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Kizárt. A 14 éves KISLÁNYOMNÁL nem alszik fiú. Felejtős, nem kell gyerekként felnőttesdit játszani.
2023. nov. 20. 19:51
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a nemmel válaszolók mit tennének, ha a lányuknak lenne egy gyerekkori barátnője, akivel már sok pizsipartin s egymásnál alváson vannak túl, s aztán tinikorban kiderülne hogy a lányuk leszbi vagy bi.

Akkor se engednék az együtt alvást, mert mi van, ha lefekszenek, vagy semmi probléma nem lenne, mert nem egy tini fiú alszik a TINI lányuk mellet?

2023. nov. 22. 21:37
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem a lefekvéssel van a baj, mint említettük már sokan, hanem a kapcsolatosdival, aminek vannak lépései, és az együttalvás nem az első.

Ha a gyerekkori barátnője párkapcsolattá alakul, az egy extra eset, nem szokványos, nem is fordul elő sűrűn, így aztán az adott szituban elgondolkodnék rajta, hogy most mit kezdjek az infóval.

2023. nov. 23. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!