Én a fiamnak sem engedném,hogy egy 14 éves lánynál aludjon,akkor sem ha a lány szülei megengedik.És lehet nyugodtan lepontozni.
2023. nov. 19. 14:22
14/27 anonim válasza:
Bár fiam van, s pont ennyi idős, s igen megengedjük, hogy itt aludjon a barátnője. S a lányok is simán itt aludhattak (s normális családok, mint ahogy mi is azok vagyunk). Más világ van, mint akár 10 évvvel ezelőtt. A lányom már felnőtt, mint a fiaim is, nekik 16 évesen kezdődött ez a korszak, most korábban. Azt gondolom, inkább szeretném tudni hol a gyerekem, kivel van, úgyhogy normális keretek közt jöhet hozzánk lány, s ő is mehet.
2023. nov. 19. 19:37
15/27 anonim válasza:
Természetesen igen. Bár láttam már olyan 14 évest is, akit annyira hanyagoltak és terrorban tartottak, hogy kb egy 10-11 éves szintjén volt. Szerencsére nálam nincs ez. Én is 13 évesen már a 12 éves barátnőmmel aludtam. Saját gyerekemet meg még sokkal annyira felelőségteljesebbnek látom, mint annó magunkat.
2023. nov. 20. 04:55
16/27 anonim válasza:
14es, hát én átgondolnám mennyire normális az a család, ahol 14 évesen már szexel a gyerek. Normálisan neveltnél nem ez lesz a természetes, bár a mai liberális nevelés egyik hozadéka, hogy a gyerek bármit megtehet. Aztán majd vakargatjátok a fejetek, ha jön az unoka:-D
2023. nov. 20. 05:54
17/27 anonim válasza:
Igen. Ha dugni akarnak, az iskola mögött is lehet. Vagy a bokorban...
Az alvásban meg nincs semmi tiltani való.
2023. nov. 20. 12:37
18/27 anonim válasza:
Kizárt. A 14 éves KISLÁNYOMNÁL nem alszik fiú. Felejtős, nem kell gyerekként felnőttesdit játszani.
2023. nov. 20. 19:51
19/27 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a nemmel válaszolók mit tennének, ha a lányuknak lenne egy gyerekkori barátnője, akivel már sok pizsipartin s egymásnál alváson vannak túl, s aztán tinikorban kiderülne hogy a lányuk leszbi vagy bi.
Akkor se engednék az együtt alvást, mert mi van, ha lefekszenek, vagy semmi probléma nem lenne, mert nem egy tini fiú alszik a TINI lányuk mellet?
2023. nov. 22. 21:37
20/27 anonim válasza:
Nem a lefekvéssel van a baj, mint említettük már sokan, hanem a kapcsolatosdival, aminek vannak lépései, és az együttalvás nem az első.
Ha a gyerekkori barátnője párkapcsolattá alakul, az egy extra eset, nem szokványos, nem is fordul elő sűrűn, így aztán az adott szituban elgondolkodnék rajta, hogy most mit kezdjek az infóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!