Ha itthon akarna meztelenkedni, akkor szólnék, hogy legyen tekintettel a tesójára és természetesen a szüleire is. Nem tabu a meztelen test, de nem mászkálunk egész nap csupasz hátsóval.
Családdal nem megyünk naturista strandra, de ha a haverjaival oda akar menni, lelke rajta.
2019. júl. 13. 09:35
3/15 anonim válasza:
Miért ne? Elvégre az a természetes állapot.
2019. júl. 13. 10:12
4/15 anonim válasza:
Beég majd gyorsan. A teste akkor is reagálni fog, ha ő nem akarja és ez nem kicsit lesz ciki. Itthon meg nem érdekel, mennyire természetes, meztelen seggel senki nem rohangál. Van egy szint, amit minden majomnál okosabb élőlénytől elvárok. Egyik ilyen a ruházat megfelelő megválasztása.
2019. júl. 13. 10:38
5/15 anonim válasza:
A saját szobájában meg a haverjaival felőlem lehet naturista vagy ami akar de itthon legyen tekintettel másokra. Ne nyisson ajtót mondjuk a nagymamának anyaszült meztelenül és ne pucér seggel támaszkodjon az ebédlőasztalon.
2019. júl. 13. 10:54
6/15 anonim válasza:
unalmas a szünet? jobb kamut nem tudsz?
2019. júl. 13. 11:05
7/15 anonim válasza:
Vizes gumi csizmával rúgnám szét a csupasz pic..áját.
2019. júl. 13. 18:31
8/15 anonim válasza:
Megengedném, minden további nélkül - a normális keretek között.
Bár a kérdésedből a "keretek" nem derültek ki...
2019. júl. 13. 18:35
9/15 anonim válasza:
Persze. A naturizmus a természet szeretetéről is szól a ruhátlanság mellett, tehát ez egyáltalán nem baj. Az ember pedig meztelenül születik, nincs ezzel semmi baj, hacsak nem exhibicionista a srác.
2019. júl. 13. 19:46
10/15 anonim válasza:
Én mindenképpen engedném neki, bár még csak 20 éves srác vagyok, de biztos, hogy természetesnem venném az itthoni meztelenséget, és nem nagyon érdekelne, ha meztelenül ebédel vagy csinálna itthon bármit is a gyerekem majd később.
Szerintem a meztelenség egy természetes dolog, és aki nem nagyon képes bármilyen társaság előtt meztelenül mutatkozni, nekem az a nem egészséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!