Szülők! Megengednétek ezt a 16 éves lánytoknak?
Nem engedném. Miért akar 6-12 (?!?!) évvel idősebbekkel együtt lógni? 16 éves még csitri, 22-26 éves meg már gyakorlatilag felnőtt.
Ismeretlenül meg pláne nem.
Nem tudom kik válaszolnak ide... vagy 30-40 közötti egyedülálló megkeseredett gyerektelen emberek, akik utálnak mindenkit, különösen a fiatalokat, vagy egy rakás nyugger, akik már rég nincsenek képben vele hogy mi van a világban...
Szóval kérdező, a söröző-ételbárral 16 évesen semmi gond nincs, engedd el nyugodtan. A baráti társaság kora furcsább lehet, de önmagában még nem kizáró tényező, ha találkoztál is 2 személlyel fel tudod mérni hogy milyen a viszonyuk, stb, szerintem simán lehet minden oké.
(Mások kérdéseire: azért egy 16 éves és egy egyetemista között nem "ég és föld" a távolság, simán lehet beszélgetnivalójuk. És nem minden egyetemista 16 éves lányokat akar b*szni, és nem minden 16 éves lány egyetemistákkal akarja megb*szatni magát, szóval lehetne hogy az ilyen agybeteg előítéleteket mellőzzük? Tudom, hogy a ti életetek nyomorult és szar, és jobb érzés alázni a fiatalokat, mert mind csak agyhalott k***a lehet, de ne, jó?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!