14 (januárban 15) éves lányodnak megengednéd, hogy nálatok aludjon a 16 éves barátja?
Biztos, hogy nem. Bár ha szexelni akarnak, azt megteszik mashol.
Alapból egy 14 éves gyereknek még nem kéne pasi szerintem, de ti tudjátok.
Nem.
És nem, nem a szex lehetősége miatt
Nem.
Ha szexelni akarnak, azt nyilván megoldják nappal, máshol, stb., nem ezért. Azért, mert 14 évesen nem gondolom, hogy ez létfontosságú, még pasizni sem feltétlenül kéne igazán. Szívesen látnám bármikor vendégségben nálunk a srácot, de ez az egymásnál alvás abszolút felesleges, főleg ha egyébként nem egymástól nagyon távol élnek, ahol nehezen megoldható az utazás.
Ha a lány lenne 16, más lenne a helyzet. Előbb végezze el az általános iskolát, aztán lehet ilyesmiről beszélgetni.
26/N
Inkább nem, nekem olyan 16 fele van ehhez a lélektani határom, és nem, nekem sem a szex miatt, azt megoldják délután 3-kor amikor még dolgozunk.
Hanem mert vannak az emberi életnek, a felnőtté válásnak lépcsőfokai, és nem érdemes azokat siettetni, túl korán felnőtt párkapcsolatosat játszani. 15 évesen még csak annak van az ideje, hogy otthonról randira induljanak, meg kószáljanak a parkban és hazakísérjék egymást iskola után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!