Elvinned a gyerekedet másik gimibe így?
A lányom álmai gimijebe került be, egy vidéki nagyvárosban.
De sajnos nagyon rossz az osztálykozosseg, gyűlöl járni, már testi tüneteket produkal, ami számomra ijesztő.
A város másik gimije atvenné, de a gyerekem be van feszülve, hogy mi lesz, ha ott még rosszabbak lesznek.
Általános iskolában nem volt semmi gondja.
Most meg van őrülve, hogy miért beszéltem a másik igazgatóval. Én pedig teljesen tanácstalan vagyok. Nem láttam még ilyen pánikban a gyerekemet.
Mit tennétek a helyemben?
(az osztálykozosseg tényleg nem jó, beszéltem erről az osztályfonokkel is többször, mondta, hogy sajnos most ilyen lett az összetetel, a tavalyi 9.szuper volt.)
Sokat beszélgetunk. Mivel szegénykémnek egyéb témája sincs az utobbi hetekben... Pedig van sulin kívüli elfoglaltsága is, ahova imád menni, de most tényleg ez a fő téma. Én is érzem, hogy ez nem jó neki.
Persze nyilván a döntés az övé lesz. Én csak azt mondtam neki, hogy én mennék.
Mindenképpen átvinném!!
Sajnos engem annak idején nem vittek át, így gyötrelem volt a középiskola. Általánosban nagyon jó kis osztályközösség volt, sok barátom volt köztük, a hétvégéket is gyakran együtt töltöttük. Nem elég, hogy ez megszűnt, de olyan osztálytársakat kaptam, akik vagy levegőnek néztek, vagy verbálisan bántalmaztak. Sajnos az eredményeimre is nagyon rossz hatással volt ez, romlottak a jegyeim, és elkezdtem lógni az órákról. (Általánosban végig kitűnő voltam, tanulmányi versenyekre küldtek, minden év végén kaptam jutalom könyveket.)
A mai napig trauma, még mindig visszatérő rémálmaim vannak, álmomban még középiskolás vagyok. Pedig ennek már 18 éve.
Anyuval sokszor beszéltük azóta, hogy hiba volt nem váltani iskolát annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!