Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hülyén hangzik. De...

Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 13:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

Én azért kaptam 2 szaktanárit még tavaly mert nem volt cuccom,és nem csináltam semmit majd összevesztem a tanárral.De azért neked nem ajánlom..

13/L

2010. okt. 23. 14:15
 42/62 anonim ***** válasza:
mássz be/menj fel valami tiltott helyre. az osztálytáraim is a padláson cigiztek amíg el nem kapták őket.óriási balhé lett a dologból..pedig tudták hogy cigiznek. :D
2010. okt. 23. 18:21
 43/62 anonim ***** válasza:
Pl. töri óra előtt állj ki a táblához, és figurázd ki a töritanárt. Beszélj úgy ahogy ő, mondj hülyeségeket, hogy az osztályod szakadjon a nevetéstől.. és mielőtt bejönne a tanár kezdd el felrajzolni a karikatúráját a táblára. és maradj ott addig amíg be nem ér... aztán amikor meglátja, gyorsan fuss a szivacsért és töröld le, de annyira azért ne gyorsan hogy ne tudja kivenni hogy Ő az. Ez nálunk egy csajnak sikerült és ofőit kapott.
2010. okt. 24. 15:58
 44/62 A kérdező kommentje:

13:58

Azt nálunk a fiuk csinálják,,de nemcsak a táblára hanem tolltartó,könyvek-füzetek stb...

Csak az ofő elnéző velünk...inkább 1eseket ad

"mert az egyszerűbb és a beírásból nem tanulunk..."

2010. okt. 25. 13:44
 45/62 anonim ***** válasza:
Verd össze a tanárt meg pár gyerek hasonló. Rúgd ki az ablakot vagy ugorj ki rajta de az elsőről :D Egyik oszt. társam ezt csinálta xD O.F-t kapott
2010. okt. 26. 19:31
 46/62 anonim ***** válasza:
ki a báld be az orára "Fáj a f*sz*om"
2010. okt. 26. 21:15
 47/62 anonim ***** válasza:

kopogj be a tanáriba dobj be egy bűzbombát aztán rohanj el xD

nyomd be a tűzjelzőt eztán add föl magad az igazgatónál :D

2010. nov. 28. 15:54
 48/62 anonim ***** válasza:

"Üsd meg a tanárt , maszturbálj órán , rajzolj horogkeresztet az ablakra úgy hogy ne tudják lemosni , b@szd oda a tolltartódat a tanár fejéhez , pofázz vissza , szúrd ki a padtársad szemét a körzővel , a tanárét is , rongáld meg a tanszereket pl tesiórán labdát vagy akármit ."

Szerintem ezek a legdurvábbak :D ha van liberális vagy antifa tanárod akkor köszönj neki úgy h : Sieg Heil(Zigg hájl)

2010. nov. 28. 18:04
 49/62 anonim ***** válasza:
utolsó: Hát az én fiú osztálytársaim már legalább 1 hónapja "zighájloznak" egy pár tanárnak [főként a németnek], de egyáltalán nem izgatja őket x]
2010. nov. 28. 18:27
 50/62 A kérdező kommentje:

Eddig 18:27-nél a .

:D

2010. nov. 30. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!