Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hülyén hangzik. De...

Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 13:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk az egyik lány 7.-ben azért kapott beírást, mert azt mondt a tanárnak, hogy kapja be. :D Mert nem mutatta meg a nyelvpiercungét (mármint a tanár :D:D)

14L

2010. okt. 20. 17:18
 22/62 anonim ***** válasza:
Dumálj vissza a tanároknak, hallgasd órán HANGOSAN a zenét(persze közbe tanulj)
2010. okt. 20. 18:29
 23/62 anonim ***** válasza:
77%
Üsd meg a tanárt , maszturbálj órán , rajzolj horogkeresztet az ablakra úgy hogy ne tudják lemosni , b@szd oda a tolltartódat a tanár fejéhez , pofázz vissza , szúrd ki a padtársad szemét a körzővel , a tanárét is , rongáld meg a tanszereket pl tesiórán labdát vagy akármit .
2010. okt. 20. 19:10
 24/62 anonim ***** válasza:

19.10 ezen szakadtam:D

amúgy nézd át a házirendet és hágd át azokat amiket szigorúan tilt:D

amúgy tényleg ne első félévbe,mert nem elég,hogy a jegyeid megfelelnek az elvárásoknak,a magatartásodnak is jónak kell lennie:D

de azért mondok pár példát:

-pofázz a tanárnak;-káromkodj;-szólj közbe végig az órán;-verekedj;-röhögd ki a tanárt ha szerencsétlenkedik;-karcolj bele/rajzolj valamit a padba/padra[ezért osztálytársaim 6-ban igazgatóit kaptak:"D];-rúgj pofán labdával direkt valakit és sz*rd le,hogy mit mond a tanár;-kezdj el hangosan telefonon beszélgetni valakivel órán;

maszturbálást nem ajánlom,mert az égő is és ha lány vagy nem olyan egyszerú mint egy pasinak:D

sok sikert

amugy anno osztálytársam is akart 5-ben,de nem jött nki össze pedig midnent megtett:D

2010. okt. 20. 20:05
 25/62 anonim ***** válasza:

Húh.Hát igen...a lehetőségek tárháza elég nagy :)

Nekünk sem szabad padra firkálni...ha meglátja a tanár akkor beírás...de amúgy mi csetelni szoktunk a padon kb XD

Ez olyan,hogy valaki ír egy dalt,vagy valamit amit szeret.Jönnek a következő osztályok,ők is írnak valami megjegyzést hozzá,másnap megnézzük és visszaírunk xD

Tisztajó.Nem lehet tudni hogy kiírt és tökvicces szövegek szoktak lenni xD

Amúgy nekünk ezért már igazgatói járna,mert már az összes pad tisztára összevan firkálva:D

Amúgy én egysze azért kaptam ofőit mert nem írtam be a jegyeim...azt mondta,biztos nem akartamh,ogy tudjon anyám róluk...persze...szinte csak ötöseim voltak xD

Am ha nem viszed be az ellenőrződ azért is kaphatsz.Vagy verekedj.Az mégjóis:D

Vagy pofázz vissza,szólj be órán valami vicceset amin a többiek szakadnak.

Nálunk nem szabad kiállni az ablakba se,szval...én felszoktam ülni :D

Vagy maradj fenn szünetbe.Késs el sorozatosan.

Cigizz a suliban.Én megkockáztattam diáknapon...rám is szólt egy tanár,de szartak szólni az ofőnek,pedig az egész tesiterem cigiszagú lett :D

14/L

2010. okt. 20. 20:20
 26/62 anonim ***** válasza:

áááh én mindenért kikapok...múltkor azért mert megmondtam a tanárnak hogy hagyjon békén..nincs jobb dolga mint engem piszkálni? xD

14/L

2010. okt. 20. 20:23
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Emeleti wc-ből lógasd ki a wc papírt meg dobd ki a budi kefét a tanárra ha ottmegy. (megcsináltuk általánosba) :D

17f

2010. okt. 20. 20:31
 28/62 anonim ***** válasza:
71%
Megértem miért akarod ezt csinálni, de hidd el nem éri meg. A tanárok nem fognak beírást adni, mert eddig jó kislány voltál. Jönnek majd a hülyeségükkel hogy menniyre megváltoztál, eddig megbízható voltál és rendes. Ki akarják majd nyomozni mekkora változás van a lelkedben.. BEhivatják a szüleidet...stb. Ezzel ne szórakozz. De ha neked ez kell akkor a többiek elég ötletet mondtak. Sok sikert a meghurcoltatáshoz. Ehhez az is hozzá tartozik hogy ha egy tanárt megbántasz akkor nem fog szeretni ez a jegyeiden is látszani fog. Meg fognak szivatni ahol csak tudnak. Ezt akarod?
2010. okt. 20. 20:41
 29/62 anonim ***** válasza:
25%

Ekkora baromságot is csak egy kamasz tud kitalálni, hogy attól, hogy osztályfőnökit kap, nem ő lesz a társai szemében az irigyelt, titkon mindenki tudja, hogy követendő példa, és sikeres diák.

Ahhoz, hogy a mostani osztálytársaiddal, később is jóban legyél, nem kell mást csinálnod, csak azt amit eddig is.

Tanulj, viselkedj normálisan, de suli után ne egyből haza menj, és a tanulásnak ess neki, hanem mondjuk menj velük el oda ahol lógni szoktak suli után. Péntek, vagy szombat esténként meg ne otthon ülj, és azon siránkozz, hogy nem hívnak sehova, hanem híd fel valamelyikőjüket, és kérdezd meg, hogy nem-e akarnak elmenni pizzázni, vagy palacsintázni, biliárdozni, vagy bowlingozni egyet.

2010. okt. 20. 23:47
 30/62 anonim ***** válasza:
Köpd szembe a dirit XD
2010. okt. 21. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!