Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hülyén hangzik. De...

Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 13:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Én azért kaptam anno két ofőit is, mert az óra legelején (rögtön az osztály vigyázz után) ittam pár korty üdítőt. A tanárnak szúrta a szemét. Nekem meg a tanár, úgyhogy innentől minden órát ezzel nyitottam, de többet nem kaptam, csak kettőt.
2010. okt. 20. 14:25
 12/62 A kérdező kommentje:
Utolsó..Nálunk lehet inni órán
2010. okt. 20. 14:29
 13/62 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kösz mindenkinek (:
2010. okt. 20. 14:29
 14/62 anonim ***** válasza:
39%

huu a mi nyolcadikunk:D

kitörtük az ablakot

levertünk 3 képet

széttörtük a szekrényt

visszabeszéltünk

zenét hallgatunk órán

nemvittünk cuccot órákra

mindig késve értünk be:D

jó válogatást :D

énis akartam 8.ba intőt de nemjött össze:)

2010. okt. 20. 14:35
 15/62 anonim ***** válasza:

ma 14:35 vok

a mostani sulimba ha a tanár meglátja hogy puszit adsz a barátodnak már osztályfőnöki...-.-"

2010. okt. 20. 14:36
 16/62 anonim ***** válasza:

Hét én múlt héten azért kaptam öfőit mert facebookoztam az órán. ^^ Szerencsére a telómat nem vették el. Volt már olyan is hogy azért kaptam mert óra közepén elkezdtem igazgatni a sminkem. xD

16/L

2010. okt. 20. 14:37
 17/62 A kérdező kommentje:

14:37

Énis facebookozok órán :D

Nálunk úgyvan minden tanárnál hogyha először rajtakapnak akkor elveszik de óra után visszakapod 2.x már a szülőnek kell bejönni érte,utána megmár csak évvégén kapod vissza,de semmi beírás

2010. okt. 20. 14:42
 18/62 A kérdező kommentje:

Az a baj nálunk hogy ritkán adnak beírásokat,mert általában csak leb.sznak...kiabálnak...és fenéyegetőznek...elnézőek...

Tudom hogy ennek örülni kéne...De azért én még akarok legalább 1 beírást :)

2010. okt. 20. 14:45
 19/62 anonim ***** válasza:
56%

14:17-es vagyok. 3-ban azért kaptam beírást, mert "rá akartam lépni egy fiúnak a lábára a menzáról viszajövet". xD Elég nevetséges. Ráadásul én semmit se csináltam. Jó, utána röhögtem egy nagyot, de na. :D Végzős bátyám oszttársai feldobálták a teraszra a táskáikat a 2. emeleti ablakból, az egyik gyerek felment értük (persze az ablakon keresztül :P), rajtakapta a tesitanár és nem kapott beírást, hanem adott 1 egyest mert ROSSZUL UGROTT. xDDD

Leírok az én osztályomból néhány tippet:

-Vigyél be ofői órára valamit, amivel tudsz nagyon hangosan csattogni és szórakozz vele (oszttársam folyton Tech-Deckezik..)

-Kiabálj be hülyeségeket, vagy a megoldást, amikor megmondta a tanár, hogy önállóan oldjátok meg

-Írj be a naplóba magadnak egy ötöst

-Menjetek be a terembe a tanár előtt, zárd be az ajtót és hagyd benn a kulcsot.

-Dobáld el az ofő cuccait, ha lehet, szekrényre, vagy ahova nem ér fel.

-Kezdj el verni valakit a tanár szeme láttára

-Folyamatosan beszélj órán, de előre nézz hogy ne bántsa a tanár a padtársadat, vagy a körülötted lévőket

-Rongáld meg azokat a dolgokat, amik az órához kellenek (pl. tavaly egy fiú eltörte a matektanárunk nagy táblavonalzóját)

2010. okt. 20. 15:12
 20/62 anonim ***** válasza:
39%
Az lemaradt, hogy legyél szemtelen, csúfold a tanárt és szájalj vissza. :P
2010. okt. 20. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!