Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?
huu a mi nyolcadikunk:D
kitörtük az ablakot
levertünk 3 képet
széttörtük a szekrényt
visszabeszéltünk
zenét hallgatunk órán
nemvittünk cuccot órákra
mindig késve értünk be:D
jó válogatást :D
énis akartam 8.ba intőt de nemjött össze:)
ma 14:35 vok
a mostani sulimba ha a tanár meglátja hogy puszit adsz a barátodnak már osztályfőnöki...-.-"
Hét én múlt héten azért kaptam öfőit mert facebookoztam az órán. ^^ Szerencsére a telómat nem vették el. Volt már olyan is hogy azért kaptam mert óra közepén elkezdtem igazgatni a sminkem. xD
16/L
14:37
Énis facebookozok órán :D
Nálunk úgyvan minden tanárnál hogyha először rajtakapnak akkor elveszik de óra után visszakapod 2.x már a szülőnek kell bejönni érte,utána megmár csak évvégén kapod vissza,de semmi beírás
Az a baj nálunk hogy ritkán adnak beírásokat,mert általában csak leb.sznak...kiabálnak...és fenéyegetőznek...elnézőek...
Tudom hogy ennek örülni kéne...De azért én még akarok legalább 1 beírást :)
14:17-es vagyok. 3-ban azért kaptam beírást, mert "rá akartam lépni egy fiúnak a lábára a menzáról viszajövet". xD Elég nevetséges. Ráadásul én semmit se csináltam. Jó, utána röhögtem egy nagyot, de na. :D Végzős bátyám oszttársai feldobálták a teraszra a táskáikat a 2. emeleti ablakból, az egyik gyerek felment értük (persze az ablakon keresztül :P), rajtakapta a tesitanár és nem kapott beírást, hanem adott 1 egyest mert ROSSZUL UGROTT. xDDD
Leírok az én osztályomból néhány tippet:
-Vigyél be ofői órára valamit, amivel tudsz nagyon hangosan csattogni és szórakozz vele (oszttársam folyton Tech-Deckezik..)
-Kiabálj be hülyeségeket, vagy a megoldást, amikor megmondta a tanár, hogy önállóan oldjátok meg
-Írj be a naplóba magadnak egy ötöst
-Menjetek be a terembe a tanár előtt, zárd be az ajtót és hagyd benn a kulcsot.
-Dobáld el az ofő cuccait, ha lehet, szekrényre, vagy ahova nem ér fel.
-Kezdj el verni valakit a tanár szeme láttára
-Folyamatosan beszélj órán, de előre nézz hogy ne bántsa a tanár a padtársadat, vagy a körülötted lévőket
-Rongáld meg azokat a dolgokat, amik az órához kellenek (pl. tavaly egy fiú eltörte a matektanárunk nagy táblavonalzóját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!