Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?
Szivesen adok neked, nekem van sok. Az érte járó nadrágszijjas verést is át tudnám passzolni.
13F
Naplóval kapcsolatba jut még eszemben [1x már írtam]: Zárd le magadat minden tantárgyból ötösre, írogass be másoknak 1eseket, magadnak meg 5öst pár olyan tantárgyból, amiből rossz vagy.
Vagy a a nevednél a napló egész oldalára írj egy óriás 5öst xD
Hehe :D köszi mindenkinek :)
Ha tudtokmég akkor várom az ötleteket c(:
paprika / borssprayvel legalább 3 - 4 flakonnal befújni a sulit.
ünnepségeken röhögni hangosan beszélni
órán facebook, zenehallgatás extra hangosan, aztán értetlenkedni és feleselni mindaddig amig el nem kéri az ellenőrződet
padfirka , de mindenhová idióta jeleket , mindent szabad !! :D:D
valami centrális helyen levő ablakot kidobni téglával.
kihivni a tűzoltókat csak ugy.
igazgatót megdobálni leköpdösni, ünnepségen állandóan a képébe röhögni.
órákon zabálni, csokival öösszekent vécépapírral beteríteni az osztályt..
levelet irni az igazgatónak vulgáris kifejezésekkel.
felrobbantani a tanárokat, bezárni őket a budiba, cigizni a wcben
ellopni a tanárok cuccait, vagy a diákokét, bár ezért lehet hogy fegyelmid lesz....
ablakon kihajolni, késni óráról, verekedni,
ja és ünnepi öltözék helyett utcai cuccba mész..
Utolsóelőtti vagyok.
Ha firkálsz a padra akkor csakis alkoholos fekete filccel [fekete marker] vagy korrektorral [vagy nem tudom Magyarországon mi a neve...az a fehér izé, amivel kilehet "törölni" az örökírós írást...]
A táblára is mehetnek nyugtan a firkák :D
Utolsó vagyok.
Egyébként nálunk idén alkakkitörés, szekrény tönkretevése [levették a hátulját] markerrel firkálás a padra, verekedés, stb... is volt. Eddig még mindenki megúszta, a mi ofőnk ritkán ad büntetéseket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!