Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hülyén hangzik. De...

Tudom, hülyén hangzik. De hogy kaphatnék a legegyszerűbben igazgatóit / ofőit?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 13:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törd ki az ablakot, hanem vegyél ilyen "iskolatejet" (vagy ha adnak akkor nem kell venni) és dobd ki az ablakon szünetben.
2010. okt. 21. 15:34
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Szivesen adok neked, nekem van sok. Az érte járó nadrágszijjas verést is át tudnám passzolni.

13F

2010. okt. 21. 19:10
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy mondták már ! :P Hát köszönj úgy a tanárnak mint a nácik :P vagy pl lyukaszd ki a tanár kerekét hamisits jegyet vagy ragasztózd be a tanár székét netán verekedj grafitiz állj fel és menj ki óráról szídd a tanárt dohányozz vagy áruld a dohányt locsold le a sulit benzinnel rohangálj csupaszon gyülekezön vagy himnuszon kiabálj vagy puskáz észrevehetően patkányt szaporits suliba ! De most ez mire jó neked !!!!! Örülj neki hogy nincs nekem sem volt még szaktanárim se és mi van akkor én tökre örülök :D neki ! Remélem nem adtam ötleteket ! :$ Főleg 8 nem helyes meg hát anyud sem helyeselné vagy mit gondolnak majd rólad a tanárok ! És ha nem engednek tovább mert az egy dolog ha már felvesznek az még semmi ! De te tudod !
2010. okt. 21. 19:32
 34/62 anonim ***** válasza:
Zárd be a tanárt az osztályba kulcsal :P vidd el a naplót !
2010. okt. 21. 19:33
 35/62 anonim ***** válasza:

Naplóval kapcsolatba jut még eszemben [1x már írtam]: Zárd le magadat minden tantárgyból ötösre, írogass be másoknak 1eseket, magadnak meg 5öst pár olyan tantárgyból, amiből rossz vagy.

Vagy a a nevednél a napló egész oldalára írj egy óriás 5öst xD

2010. okt. 22. 14:54
 36/62 A kérdező kommentje:

Hehe :D köszi mindenkinek :)

Ha tudtokmég akkor várom az ötleteket c(:

2010. okt. 22. 15:28
 37/62 anonim ***** válasza:

paprika / borssprayvel legalább 3 - 4 flakonnal befújni a sulit.

ünnepségeken röhögni hangosan beszélni

órán facebook, zenehallgatás extra hangosan, aztán értetlenkedni és feleselni mindaddig amig el nem kéri az ellenőrződet

padfirka , de mindenhová idióta jeleket , mindent szabad !! :D:D

valami centrális helyen levő ablakot kidobni téglával.

kihivni a tűzoltókat csak ugy.

igazgatót megdobálni leköpdösni, ünnepségen állandóan a képébe röhögni.

órákon zabálni, csokival öösszekent vécépapírral beteríteni az osztályt..

levelet irni az igazgatónak vulgáris kifejezésekkel.

felrobbantani a tanárokat, bezárni őket a budiba, cigizni a wcben

ellopni a tanárok cuccait, vagy a diákokét, bár ezért lehet hogy fegyelmid lesz....

ablakon kihajolni, késni óráról, verekedni,

ja és ünnepi öltözék helyett utcai cuccba mész..

2010. okt. 22. 23:30
 38/62 anonim ***** válasza:

Utolsóelőtti vagyok.

Ha firkálsz a padra akkor csakis alkoholos fekete filccel [fekete marker] vagy korrektorral [vagy nem tudom Magyarországon mi a neve...az a fehér izé, amivel kilehet "törölni" az örökírós írást...]

A táblára is mehetnek nyugtan a firkák :D

2010. okt. 23. 12:56
 39/62 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyébként nálunk idén alkakkitörés, szekrény tönkretevése [levették a hátulját] markerrel firkálás a padra, verekedés, stb... is volt. Eddig még mindenki megúszta, a mi ofőnk ritkán ad büntetéseket :D

2010. okt. 23. 13:08
 40/62 anonim ***** válasza:
Rajzolj fel a táblára egy fąszt. xD
2010. okt. 23. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!