Szerintetek hány éves kortól oké a szexuális élet?
Figyelt kérdés
14? Háát nekem az még korai, 16 oké bár szerintem érettségtől függ. Persze többen mondják mint csinálják annyi idősen.2023. szept. 18. 01:40
21/27 anonim válasza:
Az is kizárt,hogy a neten nézelődik,ismerkedik,beszélget?Mert ebből jön a többi mint a villámcsapás.A suliba se végy mérget rá,hogy semmi sem történik.19 nem mondanám,hogy könnyűvérű vagyok,az első,és azóta is egyetlen férfi az életemben a férjem,ettől függetlenül,1 év együttjárás után lefeküdtünk.Ő 17 volt,én 15.Normálisan védekeztünk,és meg is beszéltük anyukámmal,mert nem volt naív prűd valaki.Azt senki ne gondolja,hogy egy 14-5-6 éves hormongőzös fiatal nem is gondol arra,hogy ha szerelmes.Márpedig szerelmes egy pillanat alatt lehet bármikor már.De ti tudjátok.
22/27 anonim válasza:
Oké, akkor gondoljátok,hogy veletek nem történhet meg,a ti gyereket mindenkinél különb.Majd aztán nehogy legyen meglepi.Egy 12 évest már régen is fel kellett világosítani ha az ember jót akart,most pláne.Simán ott tart a ti 14 évesetek is ahol a többi,csak nem akarjátok látni.És éhez nem kell ösztönlénynek lennie,meg könnyűvérűnek.Egyszerűen eleve korábban érnek testileg is,így hormonálisan is.
23/27 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok de még szűz, lett volna rá lehetőségem csak én ilyen elcseszett módon működöm férfiként hogy érzésekre van szükségem hozzá. Eddig ilyen egyoldalú dolgaim voltak, aki nekem annak én nem, akinek én az nekem nem.
2023. szept. 18. 19:41
24/27 anonim válasza:
15-16. (15 voltam, 2 évig voltam vele együtt, aztán 18 évesen találkoztam a mai férjemmel)
26/27 anonim válasza:
Én 16 felett nem tartom korainak. Lassan 21 évesen még mindig szűz vagyok.
27/27 A kérdező kommentje:
26.Semmi baj azzal ha az ember 20-25 évesen szűz, és ezt nem azért mondom hogy palástoljam az enyémet. Ha nem találja meg az ember a hozzávalót ez van. Én annak a híve vagyok hogy találok valakit akivel elvagyok mintsem hogy mindenkivel akivel lehet. Túlságosan igénylem az érzéseket, nekem anélkül férfiként nem megy.
2023. szept. 21. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!