Nem keserednetek el, ha megtudnatok,hogy a szuleiteknek pl csak 20 év van hátra az életükből? Szerintetek az sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 17:36
1/7 anonim válasza:
Apumnak 6hónapot jósoltak, másfél lett belőle. 20 év rengeteg mindenre elég, de szerintem nincs azaz idő ami elég lenne ahhoz, hogy felkészülj a szüleid halálára.
2/7 A kérdező kommentje:
Részvétem valaszoló :(
2022. márc. 21. 18:45
3/7 anonim válasza:
Erre most a 40 felettiek mit írjanak mégis ?
4/7 anonim válasza:
Apám most 65, és simán élhet addig... :)
5/7 Dzsoki válasza:
Nem,hiszen tudnám,hogy van még 20 évünk együtt! Igyekeznék annyi időt velük tölteni,amennyit csak lehet.
6/7 anonim válasza:
A szüleim jövőre lesznek 70 évesek, már ha megérik. Nincsenek rossz állapotban, de vannak bajaik. 20 év? Esélytelen. Mit csinálok? Próbálol velük minél több időt tölteni amíg még lehet.
7/7 anonim válasza:
29 vagyok.
Nagyon boldog lennék!!!!
Apum 61 éves.
COPD-s, emiatt 2 éve 5 évet jósoltak neki. Láncdohányos, nem akar leszokni. Otthon folyamatosan issza az olcsó sört. Teljesen be van fordulva, hobbija van, de csak a munkahelyére és a hobbijához vásárolni jár ki. A gyógyszereit is sörrel veszi be. Érelmeszesedése van, érszűkülete, lábában érelzáródása, nyakánál valahol gerincsérv, enyhe asztma, reflux.
Anyummal nem tartom a kapcsolatot és nem is akarom. Sajnos határozottan pszichiátriai eset, engem el is vettek tőle konkrétan. Még két gyereket szült, őket nem vették el, de a nagyobbik, a lány menekült is 17 éves korában. Vagy 16, nem is tudom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!