Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akkor az interneten olvasottak...

Akkor az interneten olvasottak alapjan, kb. 10 evem van meg hatra es maghalok?

Figyelt kérdés

Bevettem a ket oltast tavasszal es komolyan mar megbantam. Mar teljesen ketsegbe vagyok esve. Lepten nyomon csak olyan oldalak jonnek velem szemben facebookon, hogy az oltottaknak annyi, ashatjak a sirjukat.

Szandekosan nem olvasom ezeket, de egy csomo ismerosom ezeket osztja meg, es egy videot azert megis megneztem, ahol egy amerikai virologus no (eleg hires dokirol van szo) a beoltottakrol beszel, hogy kb. mennyidejuk van hatra az eletbol. Akik bevettek az oltast 1-10 even belul megfognak hallni.

Csak en bantam meg ennyire es csak en panikolok ennyire??

2021. dec. 20. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

Mindenkinek a halála már születéskor meg van írva a csillagokban .

A többi már csak részlet kérdés .

2021. dec. 20. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"csak olyan oldalak jonnek velem szemben facebookon, hogy az oltottaknak annyi"

Ezek szerint a logika szerint, aki nincsen fent a facebookon az meg örök életű lesz.

2021. dec. 20. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam, és SOHA nem leszek fenn a facen.

Én azt látom csak, hogy a környezetemben ketten meghaltak az oltatlanok közül a Covidban.

A beoltottak közül egyet elütött az autó.

2021. dec. 20. 21:45
 4/14 A kérdező kommentje:

Fokent a hosszutavu mellekhatasoktol felek. Arrol is szo van, hogy az oltas felerositi az enyhe betegsekeket is, pl. egy megfazast is.

Vagy par even belul verrogot okoz.

2021. dec. 20. 22:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Aki olyat állít, hogy "Pár éven bleül vérrögöt okoz" az gyökér. Hogy állapítja ezt meg, miközben nincs olyan ember a Föld nevű bolygón, aki már 1 éve be lenne oltva:D

Az oltásoknak valóban létezik mellékhatása. Egy része az immunválasz, ami az oltást követő 1 héten belül zajlik le, illetve bizonyos emberek, akik érzékenyebbek rá, 1-2 hónapon belül produkálnak javarészt olyyan mellékhatásokat, amit maga a betegség is tud okozni.

Viszont az oltás minden alkatrésze 2-3 hónapon belül ürül a szervezetből, onnantól kezdve csak és kizárólag az antitestek vannak benned jelen. Szóval ha az első 2 hónapot túlélted, a következő éveket is túl fogod. Feltéve ha nem bsz el a busz, ugye.

Nyugi, nem lesz semmi bajod. Ilyen baromságokat meg ne nézz, teljesen fölösleges. Nem véletlenül a facebookon terjednek az ilyenek..

2021. dec. 20. 22:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak facebookon van ilyen. Konkretan tudok egy ilyen weboldalt, ami csak ezzel van tele.
2021. dec. 20. 23:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne látogasd:D

Simán csak.. élj tovább, szard le. Úgyse tudsz mit tenni már, nem?:D

2021. dec. 20. 23:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy ilyen weboldal van, nyugtasd magad, hanem egy csomó, és ez azért van, mert mindig van egy csomó hül.e, akit ezzel lehet hül.íteni.
2021. dec. 21. 00:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvass ilyen oldalakat és akkor megnyugszol.
2021. dec. 21. 06:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt is vedd észre, hogy mennyire nem következetesek, akik ilyen állításokat terjesztenek.

A kezdetektől azt állították, hogy nem is olyan veszélyes a Covid, sokan simán kiheverik. De az nem igazán aggasztotta őket, hogy ez az újonnan megjelent betegség vajon mit okoz mondjuk 5 év múlva. Most lehet átesel egy könnyű náthán, 5 év múlva meg akármi lehet. A hosszú Covid ismert és jól dokumentált jelenség. Sokan még egy év múltán is komoly, mindennapi életüket nehezítő tünetekről számolnak be, annak ellenére, hogy jó részüknél maga a Covid viszonylag simán lezajlott.

Amikor a hírekben bemondták, hogy Dél-Afrikában megjelent egy új variáns, Gődény szinte azonnal kirakta a Facebookra, hogy ez már tényleg csak egy nátha. Ember, öt perce mondták be, ennyire biztos, hogy lehetsz benne!

Azt sem értem, hogyan veszik komolyan ezeket az embereket.

2021. dec. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!