Akkor az interneten olvasottak alapjan, kb. 10 evem van meg hatra es maghalok?
Bevettem a ket oltast tavasszal es komolyan mar megbantam. Mar teljesen ketsegbe vagyok esve. Lepten nyomon csak olyan oldalak jonnek velem szemben facebookon, hogy az oltottaknak annyi, ashatjak a sirjukat.
Szandekosan nem olvasom ezeket, de egy csomo ismerosom ezeket osztja meg, es egy videot azert megis megneztem, ahol egy amerikai virologus no (eleg hires dokirol van szo) a beoltottakrol beszel, hogy kb. mennyidejuk van hatra az eletbol. Akik bevettek az oltast 1-10 even belul megfognak hallni.
Csak en bantam meg ennyire es csak en panikolok ennyire??
Mindenkinek a halála már születéskor meg van írva a csillagokban .
A többi már csak részlet kérdés .
"csak olyan oldalak jonnek velem szemben facebookon, hogy az oltottaknak annyi"
Ezek szerint a logika szerint, aki nincsen fent a facebookon az meg örök életű lesz.
Én nem voltam, és SOHA nem leszek fenn a facen.
Én azt látom csak, hogy a környezetemben ketten meghaltak az oltatlanok közül a Covidban.
A beoltottak közül egyet elütött az autó.
Fokent a hosszutavu mellekhatasoktol felek. Arrol is szo van, hogy az oltas felerositi az enyhe betegsekeket is, pl. egy megfazast is.
Vagy par even belul verrogot okoz.
Kérdező
Aki olyat állít, hogy "Pár éven bleül vérrögöt okoz" az gyökér. Hogy állapítja ezt meg, miközben nincs olyan ember a Föld nevű bolygón, aki már 1 éve be lenne oltva:D
Az oltásoknak valóban létezik mellékhatása. Egy része az immunválasz, ami az oltást követő 1 héten belül zajlik le, illetve bizonyos emberek, akik érzékenyebbek rá, 1-2 hónapon belül produkálnak javarészt olyyan mellékhatásokat, amit maga a betegség is tud okozni.
Viszont az oltás minden alkatrésze 2-3 hónapon belül ürül a szervezetből, onnantól kezdve csak és kizárólag az antitestek vannak benned jelen. Szóval ha az első 2 hónapot túlélted, a következő éveket is túl fogod. Feltéve ha nem bsz el a busz, ugye.
Nyugi, nem lesz semmi bajod. Ilyen baromságokat meg ne nézz, teljesen fölösleges. Nem véletlenül a facebookon terjednek az ilyenek..
Hát ne látogasd:D
Simán csak.. élj tovább, szard le. Úgyse tudsz mit tenni már, nem?:D
Azt is vedd észre, hogy mennyire nem következetesek, akik ilyen állításokat terjesztenek.
A kezdetektől azt állították, hogy nem is olyan veszélyes a Covid, sokan simán kiheverik. De az nem igazán aggasztotta őket, hogy ez az újonnan megjelent betegség vajon mit okoz mondjuk 5 év múlva. Most lehet átesel egy könnyű náthán, 5 év múlva meg akármi lehet. A hosszú Covid ismert és jól dokumentált jelenség. Sokan még egy év múltán is komoly, mindennapi életüket nehezítő tünetekről számolnak be, annak ellenére, hogy jó részüknél maga a Covid viszonylag simán lezajlott.
Amikor a hírekben bemondták, hogy Dél-Afrikában megjelent egy új variáns, Gődény szinte azonnal kirakta a Facebookra, hogy ez már tényleg csak egy nátha. Ember, öt perce mondták be, ennyire biztos, hogy lehetsz benne!
Azt sem értem, hogyan veszik komolyan ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!