Akkor az interneten olvasottak alapjan, kb. 10 evem van meg hatra es maghalok?
Bevettem a ket oltast tavasszal es komolyan mar megbantam. Mar teljesen ketsegbe vagyok esve. Lepten nyomon csak olyan oldalak jonnek velem szemben facebookon, hogy az oltottaknak annyi, ashatjak a sirjukat.
Szandekosan nem olvasom ezeket, de egy csomo ismerosom ezeket osztja meg, es egy videot azert megis megneztem, ahol egy amerikai virologus no (eleg hires dokirol van szo) a beoltottakrol beszel, hogy kb. mennyidejuk van hatra az eletbol. Akik bevettek az oltast 1-10 even belul megfognak hallni.
Csak en bantam meg ennyire es csak en panikolok ennyire??
Ha a két oltástól nem lett bajod, azok miatt szerintem nem kell már aggódnod. Nem hinném, hogy ha eddig nem vettél észre mellékhatásokat, akkor ennyi idő elteltével bármit is csinálnának. A további oltásokat azért gondold meg.
Egyébként milyen oltást kaptál tavasszal?
Pfizert kaptam.
Tesom most kapta november elejen az elsot, szinten Pfizert. O megjobban meg van ijedve ettol, tobbet nem is akar venni.
Mindenhol azt keresi, hogy az elso oltas ki urul e a szervezetbol.
Kijott egy tablazat, amit egy kulfoldi virologus tett nyilvanossa, miszerint az elso oltas utan 30%, a masodik oltas utan 50%, es harmadik oltas utan 80% gyengult az imurrendszer.
Es akkar egy influenzaba is konnyen bele kehet halni, mert az immunrendszerbe konnyen bele lehet halni. Ezert van az, hogy ket oltassal valaki megis begbetegszik es nagyon nehezen viseli, mert mar az immunrendszer karosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!