Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sokakra jellemző hogy kamaszko...

Sokakra jellemző hogy kamaszkorban a hormonális változások némi személyiségtorzulást okoznak?

Figyelt kérdés
Rossz visszagondolni hogy nekem mekkora káosz volt a fejemben és milyen elferdült gondolataim voltak, viszont mikor elértem a huszonéves kort megszűntek. Manapság már relatíve kiegyensúlyozott vagyok, viszont azt az érzelmi hullámvasutat remélem nem élem meg többé mint akkor.
2023. szept. 5. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Harmadik, a többi válaszolóval ellentétben én nem támadni szeretnélek, de ott nagy probléma lehet, ha ugyanúgy gondolkozol ennyi idősen, mint kamaszként. Ha "ugyanolyan maradtál" azzal olyan mintha azt mondanád "nem fejlődtem semennyit, ugyanolyan gyereknek érzem magam". Ha nem ez az amira gondoltál, akkor elég félreérthetően fejezted ki magad.
2023. szept. 8. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

11. Kamaszként már úgy gondolkodtam, mint egy felnőtt... én ezt írtam.

Semmi nem volt félreérthető, max. te nem tudod értelmezni, amit olvasol.

Hiszen leírtam, hogy én nem voltam olyan mint a többi tini, nem bulikáztam meg hasonlók, innen azért le kéne jönnie, hogy hogyan értettem.

2023. szept. 8. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
És abban mi a jó, hogy nem buliztál soha?
2023. szept. 8. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

13. Nekem a buli taszító!

Én azt nem értem mi abban a jó?!

Sose vágytam rá.

2023. szept. 8. 22:00
 15/19 anonim ***** válasza:
22%

Kamaszként már úgy gondolkodtam, mint egy felnőtt

Ez nem túl jó, hiába próbálod úgy beállítani. Sose buliztál? Egy koravén kamasz, aki nem tud kikapcsolódni.

2023. szept. 9. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

"Sose buliztál? Egy koravén kamasz, aki nem tud kikapcsolódni."

Azért ne tegyünk úgy, mintha a bulizáson kívül semmilyen más kikapcsolódási lehetőség nem létezne.

Az kifejezetten jó dolog, ha valaki már kamaszként is hajlandó önállóan gondolkozni és ha nem akar, akkor nem jár bulizni akkor sem, ha másoktól ezt látja.

2023. szept. 9. 17:21
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

15. Honnan tudod, hogy nem tudok kikapcsolódni?

Talán neked csak a bulizás a kikapcsolódás? Szerintem inkább ez a legnagyobb baj! Itt a gond a te agyaddal van.

2023. szept. 9. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

Nem egészen értem, hogy egy tisztelettudó és témához illő válaszra miért kaptam majdnem mindenkitől lepontozást. Ha tetszik, ha nem, a bulizás sokak tini korához hozzátartozik. Az oké, hogy valaki nem szereti az ilyen dolgokat, de szerintem semmivel nem kevesebb az, aki élvezi a kikapcsolódás ezen formáját.

Szerintem főleg ebben a sztereotipikus gondolkodásban rejlik a probléma, hogy mindenki aki szeret bulizni az r1b@nc/s€ggf€j/f*ckboy az egyéb pejoratív jelzőket fel sem sorolva. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mennyire issza meg drogozza szét az agyát, maximum megválogathatod, hogy kit tarthatsz meg az életedben. Senki nem cseszegetett amúgy azért, hogy te ilyen vagy, csak te támadod azokat, akik viszont nem veled egy véleményen vannak. Ez szerintem nem igazán felnőttes viselkedés.

Tizenegyes voltam, a válaszomat nagyrészt a hármasnak szánom, de senkinek nem árt, ha egy kicsit elgondolkodik azon, amit mondtam.

2023. szept. 11. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

18. Nekem szánod a válaszod, de én senkit nem cseszegettem, hogy iszik, meg bulizik! Itt te kezdted a kötözködést azzal, amit a 11-es válaszodban írtál!

Én senkihez nem szóltam, csak a kérdésre válaszoltam, amig te nem kezdtél baztatni!

Szóval itt csak engem támadnak többen is!

2023. szept. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.